15 rotiri gratuite la jocul Starburst dacă pariezi pe scorul corect al meciului Hamburger SV - Bayern Munchen!

Astăzi, 29 octombrie 2014, această agenție de pariuri online vă oferă 15 rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst dacă plasați un pariu pe opțiunea Scor Corect la meciul dintre Hamburger SV și Bayern Munchen.

promotie.png
Termeni și condiții ofertă:

  • Pentru această promoție se califică doar pariurile single plasate pe opțiunea Scor Corect la partida dintre Hamburger SV și Bayern Munchen înainte ca aceasta să înceapă. Pariurile live și pariurile multiple nu se califică. 
  • Puteți paria orice sumă de bani doriți.
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile de joi, ora 13:00 până vineri la ora 01:59. Trebuie doar să intrați în joc în acest interval orar și să vă folosiți jocurile gratuite.
  • Suma de bani câștigată la Starburst trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și în cadrul aceluiași interval orar înainte înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci:
Partida se joacă cu începere de la ora 21:30 și contează pentru Cupa Germaniei (DFB Pokal). Echipa bavareză este favorită clară cu o cotă de numai 1.25 la victorie, în timp ce un succes a gazdelor vă aduce un câștig de zece ori mai mare decât suma investită. În ceea ce privește cotele pentru scoruri corecte, cel mai probabil scor este cel de 0-2, cota oferită fiind de 7.50.

Cele două echipe s-au întâlnit în campionat pe 20 septembrie, într-o partidă disputată tot la Hamburg. Acea confruntare s-a terminat cu un rezultat "alb". Dacă credeți că acel scor se va repeta, atunci trebuie să știți că are o cotă de 29.00! În afară de acel meci, cele două combatante au mai jucat împreună în 2014 pe Imtech Arena de două ori, iar bavarezii s-au impus la scor cu 4-1, respectiv 5-0 (acest meci s-a jucat tot în DFB Pokal, dar în ediţia trecută). Cotele pentru repetarea acelor rezultate sunt 13.00, respectiv 21.00. Puteți vedea mai jos lista completă de cote oferite pentru această dispută:

cote.png

Despre jocul Starburst
Starburst este un joc de sloturi pe 10 linii care însoțește o mare parte din promoțiile la fotbal oferite de acest bookmaker. Sumele câștigate la acest joc pot fi destul de substanțiale datorită beneficiilor oferite. O singură mână vă poate aduce câștiguri de până la 50,000 de fise! În acest joc există și simboluri WILD care apar pe rolele 2, 3 și 4. Acestea au funcția de a înlocui orice alt simbol pentru a vă da câștigul maxim pe linia pe care apar. Ele se extind pe toată coloana și generează o reînvârtire. Puteți primi un număr maxim de trei reînvârtiri la fiecare mână.

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi