15 rotiri gratuite la jocul Starburst dacă pariezi pe România - Irlanda de Nord

România și Irlanda de Nord se întâlnesc pe Arena Națională vineri cu începere de la ora 21:45 într-un meci ce contează pentru etapa a patra din preliminariile pentru Campionatul European de Fotbal din Franța 2016. Fiind o confruntare atât de importantă pentru tricolori, avem și o promoție foarte interesantă pentru cei care vor să parieze pe scorul corect al acestei dispute.

Plasați un pariu pe opțiunea Scor Corect la meciul România - Irlanda de Nord și primiți garantat 15 rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst indiferent de rezultatul meciului! Puteți paria orice sumă de bani doriți.

Promoția este valabilă la această casă de pariuri!

romania-irlandadenord.png

Pentru această promoție nu se califică pariurile multiple și nici cele live. Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile în interiorul jocului de sâmbătă ora 13:00 și până duminică la ora 01:59. Câștigurile acumulate din urma acestor rotiri trebuie rulate și ele o dată în cadrul aceluiași joc și în cadrul aceluiași interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci
Deși părea greu de crezut la început, această confruntare a ajuns să fie derby-ul de clasament a grupei în condițiile în care nord-irlandezii au mers fără greșeală învingând Ungaria, Insulele Feroe și Grecia. Noi ocupăm poziția secundă cu șapte puncte.

Ultima partidă directă a avut loc în 2006 când România a învins cu 2-0. Însă de nord-irlandezi este legată o amintire mult mai neplăcută, cea din 1985 atunci când aceștia ne-au învins în dublă manșă blocându-ne accesul către mondialul din Mexic. Aceea este fără îndoială una din cele mai triste amintiri ale lui Mircea Lucescu, acesta aflându-se pe banca tehnică în acea perioadă. Acesta a recunoscut recent că era pregătit să antreneze gratuit naționala României la acest meci pentru a-și putea lua revanșa.

La această dispută România pornește cu prima șansă, cota pentru o victorie a naționalei tricolore fiind de doar 1.50. Puteți vedea mai jos lista de cote oferită pe opțiunea Scor Corect:

romania-irlandadenord-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi