15 rotiri gratuite la jocul Starburst dacă pariezi pe Rio Ave - Steaua!

În această seară au loc meciurile din etapa a patra a grupelor Europa League. Cu începere de la ora 22:05, Steaua București joacă în Portugalia o partidă destul de importantă cu Rio Ave, în contextul în care sunt trei echipe care au câte șase puncte în această grupă. Orice punct pierdut cu codașa grupei poate conta mult în economia calificării. "Roș-albaștrii" vin după o victorie clară cu rivala Dinamo (3-0), în timp ce portughezii au fost învinși în weekend de Benfica (0-1).

Steaua era considerată la început favorită de către casele de pariuri, însă cota pentru o victorie a echipei lui Gâlcă a crescut destul de mult în ultimele zile, semn că pariorii au mizat mai degrabă pe portughezi sau pe o remiză. În acest moment ambele echipe au cota 2.60 la victorie, iar rezultatul de egalitate are cota 3.20. Dacă credeți că puteți ghici scorul corect al acestei întâlniri, atunci ar trebui să profitați de pe urma următoarei promoții.

Această casă de pariuri vă oferă 15 rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst dacă plasați un pariu pe opțiunea Scor Corect. Puteți paria orice sumă de bani doriți și n-are importanță dacă pariul este câștigător sau nu.

rioave-steaua.png

Rotirile vor fi disponibile în jocul Starburst de vineri, ora 13.00 și până sâmbătă la ora 01:59. Trebuie doar să intrați în joc în acest interval orar și să vă folosiți rotirile gratuite. Acesta poate fi accesat din secțiunea "Casino", categoria "Sloturi" și "Populare".

Suma câștigată din urma acestor rotiri trebuie rulată o dată în cadrul jocului Starburst, în acelaşi interval orar, după care puteți solicita o retragere.

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi