15 rotiri gratuite la jocul Starburst dacă pariezi pe Rio Ave - Academica

Astăzi cu începere de la ora 22:00 are loc ultima partidă a etapei cu numărul 10 din Portugalia Primeira Liga între Rio Ave și Academica Coimbra. Echipa gazdă are o singură victorie în ultimele șase etape, iar cea oaspete are un singur succes în tot campionatul, astfel încât cele trei puncte puse în joc ar fi destul de importante pentru oricare dintre cele două combatante.

La această confruntare beneficiați astăzi și de o promoție foarte interesantă. Plasați la această casă de pariuri online un pariu pe opțiunea Scor Corect pe orice sumă de bani doriți și veți primi garantat 15 rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst, indiferent de rezultatul pariului. 

rotiri-gratuite.png

Rotirile gratuite vor fi disponibile în jocul Starburst în perioada: 11.11.2014, ora 13:00 - 12.11.2014, ora 01:59. Câștigurile acumulate din urma acestor rotiri trebuie rulate o dată în același joc și în același interval orar. Jocul poate fi accesat în secțiunea "Casino", categoria "Sloturi" și "Populare". 

Agenția de pariuri care vine cu această ofertă transmite live video meciul dintre Rio Ave și Coimbra, Cei care vor să plaseze și alte pariuri pe acest meci au de ales între 57 de opțiuni diferite printre care se regăsesc și pariuri pe penalty-uri sau autogoluri. Aceste opțiuni pot fi găsite la destul de puține agenții, atât online cât și offline.

Casele de pariuri consideră că cel mai probabil scor pentru această dispută este de 1-0 în favoarea echipei gazdă, cota oferită fiind de 5.20. Un egal cu două goluri pare de asemenea un rezultat realist, cu o cotă de 6.50. Puteți vedea mai jos lista completă de cote pe opțiunea Scor Corect:

 rotiri-gratuite-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi