15 rotiri gratuite la jocul Starburst dacă pariezi pe Real Madrid - Barcelona!

Astăzi, cu începere de la ora 19:00, are loc partida așteptată de toată planeta, "El Clásico" dintre Real Madrid și Barcelona. Orice parior serios plasează cel puțin un pariu pe acest derby, iar de aceea vă prezentăm o promoție foarte interesantă. 

Pariați pe scorul corect al meciului dintre Real Madrid și Barcelona, și indiferent de suma mizată sau de rezultatul pariului primiți 15 rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst.

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere.

real-barcelona.png

Termeni și condiții ofertă:

  • Pentru această promoție se califică doar pariurile single plasate pe partida Real Madrid - Barcelona înainte ca aceasta să înceapă. Pariurile live și pariurile multiple nu se califică pentru această promoție. 
  • Puteți paria orice sumă de bani doriți.
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile de duminică la ora 13:00 până luni la ora 01:59.
  • Suma de bani câștigată la Starburst trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și în cadrul aceluiași interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci
"El Clásico"  găsește cele două echipe în Top 3 din Primera Division. Barcelona se află pe primul loc cu 22 puncte, în timp ce Real Madrid ocupă locul trei cu 18 puncte. "Albii" vin după opt victorii consecutive, din care cea mai recentă este cea cu 3-0 de pe Anfield. Jucătorii lui Ancelotti au reușit în cele opt victorii la rând să marcheze de nu mai puțin de 35 de ori. De partea cealaltă, Barcelona a avut o apărare perfectă până acum în Primera Division, reușind performanța de a nu primi vreun gol în cele opt partide din campionat. Catalanii au câștigat și ei marți în Liga Campionilor; 3-1 cu Ajax. Astfel se anunță un "El Clásico" încins, și de ce nu, cu multe goluri.

Despre jocul Starburst
Starburst este un joc foarte popular de sloturi care însoțește majoritatea promoțiilor la fotbal oferite de această casă de pariuri. Jocul conține 10 linii iar câștigurile pot fi destul de mari datoriă beneficiilor oferite. O singură rotire vă poate aduce până la 50,000 de fise! Pe rolele 2,3 și 4 puteți primi simboluri WILD care înlocuiesc orice alt simbol pentru a da câștigul maxim pe linia respectivă. Aceste simboluri se extind pe toată coloana și generează o reînvârtire. Puteți primi până la trei reînvârtiri la fiecare mână.

Mai jos puteți vedea cotele oferite pe opțiunea "Scor corect" la acest meci.

real-barcelona-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi