15 rotiri gratuite la jocul Starburst dacă pariezi pe meciul Islanda - Olanda!

În această seară la ora 21:45 are loc partida dintre Islanda și Olanda, aceasta contând pentru etapa a treia din Grupa A de calificare la Campionatul European de Fotbal din Franța 2016.

Dacă meciul ar fi avut loc în urmă cu o lună am fi spus că "Portocala mecanică" se va impune fără probleme, dar acum avem dubii după ce am văzut în primele etape. Islanda a bătut fără drept de apel cu 3-0 atât pe Turcia cât și pe Letonia, instalându-se temporar pe primul loc în grupa ei de calificare. De partea cealaltă, Olanda are 3 puncte după o înfrângere cu Cehia și o victorie cu Kazahstan. 

Casele de pariuri consideră că cele mai probabile scoruri pentru această confruntare sunt cele de 0-1 și 1-1, cotele oferite fiind de 6.50, respectiv 7.00. Dacă vreți să plasați și voi un pariu pe rezultatul final al acestei întâlniri, atunci vă prezentăm o ofertă interesantă:

Această casă de pariuri vă oferă 15 rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst dacă plasați minim un pariu pe scorul corect al partidei dintre Islanda și Olanda.

15-rotiri-gratuite.png

Termeni și condiții:

  • Pentru a primi cele 15 rotiri la Starburst trebuie sa plasați cel puțin un pariu single pe opțiunea Scor Corect (orice sumă de bani) pe meciul dintre Islanda și Olanda de luni, 13 octombrie.
  • Pariurile live și pariurile multiple nu se califică pentru această ofertă.
  • Nu are importanță dacă pariul vostru este câștigător sau nu.
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile de marți la ora 13:00 până miercuri la ora 01:59.
  • Suma de bani câștigată la Starburst trebuie rulată o dată înainte să poată fi retrasă. Daca ați caștigat 50RON, trebuie să rulați apoi suma de 50RON înainte să puteți retrage bonusul. Condițiile de rulaj trebuie îndeplinite până miercuri dimineață la ora 01:59.

 cote.png

Pariază acum pe meciul Islanda - Olanda! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi