15 rotiri gratuite la jocul Starburst dacă pariezi pe Manchester City - Manchester United!

Astăzi, cu începere de la ora 15:30, se joacă derby-ul orașului Manchester dintre City și United. Dacă vreți să pariați pe această confruntare, atunci vă recomandăm să o faceți la această casă de pariuri online

Plasați un pariu pe opțiunea Scor Corect cu orice miză și primiți 15 rotiri la jocul de cazino Starburst indiferent de rezultatul pariului. 

city-united.png

Termeni și condiții ofertă:

  • Pentru această promoție se califică doar pariurile single plasate pe opțiunea Scor Corect la partida dintre Manchester City și Manchester United înainte ca aceasta să înceapă. Pariurile live și pariurile multiple nu se califică. 
  • Cele 15 rotiri gratuite la jocul Starburst sunt creditate indiferent de suma pariată sau de rezultatul pariului. O rotire valorează 1RON.
  • Rotirile vor fi disponibile de luni, ora 13:00 până marți la ora 01:59. Trebuie doar să intrați în joc în acest interval orar și să vă folosiți jocurile gratuite.
  • Suma de bani câștigată la Starburst trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și în cadrul aceluiași interval orar înainte înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci:
Partida se joacă la ora 15:30 pe Etihad Stadium din Manchester și contează pentru etapa a zecea din Anglia Premier League. City ocupă poziția a treia cu 17 puncte, dar vine după două înfrângeri (una în campionat şi alta în Cupa Ligii), în timp ce United ocupă locul 8 cu 13 puncte și vine după o remiză cu Chelsea.

City și United ne-au oferit în ultimii ani partide directe bogate în reușite. "Cetățenii" au câștigat ultimele două confruntări cu scoruri categorice de 3-0 și 4-1, dar au reușit în 2011 și o victorie la scor de tenis: 6-1. Și "diavolii roșii" au câștigat cu scorul de 3-2 de trei ori în ultimii trei ani, iar în 2009 au reușit chiar o victorie cu 4-3. Astfel istoria recentă ne-a furnizat multe rezultate spectaculoase între cele două, iar un scenariu asemănător nu este deloc imposibil luând în considerare evoluțiile oscilante ale celor două formații în acest sezon. Să nu uităm că echipa lui van Gaal a pierdut în ultimele luni cu Leicester (3:5) și cu MK Dons (0:4). Mai jos puteți vedea lista completă de cote oferite la opțiunea Scor Corect la această întâlnire:

city-united-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi