15 rotiri gratuite la jocul Starburst dacă pariezi pe Lens - PSG!

Astăzi are loc partida dintre Lens și PSG, aceasta deschizând etapa a zecea din Franța Ligue 1. Meciul se joacă pe "Stade de France" din Paris, cu începere de la ora 21:30. Cu ocazia acestei partide vă prezentăm o promoție foarte interesantă.

Plasați la această casă de pariuri online un pariu pe scorul corect al meciului Lens - PSG cu orice miză și indiferent de rezultatul acestuia, primiți garantat 15 rotiri la jocul de cazino Starburst.

lens-psg.png

Termeni și condiții:

  • Doar pariurile single plasate înainte ca meciul să înceapă se califică pentru această ofertă. Pariurile live și pariurile multiple nu se califică.
  • Nu are importanță ce sumă de bani pariați și nici dacă pariul vostru este câștigător sau nu.
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile de sâmbătă la ora 13:00 până duminică la ora 01:59.
  • Suma de bani câștigată la Starburst trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc înainte să poată fi retrasă. Condițiile de rulaj trebuie îndeplinite tot până duminică la ora 01:59.

Pariază acum pe meciul Lens - PSG! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Despre meci:
PSG are nevoie de o victorie pentru a nu se îndepărta și mai mult de liderul Marseille, care deja se află la șapte puncte în față în clasament. Faptul că partida se joacă la Paris este un lucru benefic pentru PSG deoarece avantajul terenului propriu nu se mai simte la fel de mult în favoarea gazdelor. Lens este pe loc retrogradabil obținând doar două puncte în ultimele cinci meciuri, astfel încât la prima vedere echipa lui Laurent Blanc are o misiune facilă. Totuși acesta nu va putea conta pe Marquinhos, Lavezzi și Ibrahimovic, toți trei fiind accidentați. PSG nu trece prin momente foarte bune, reușind "performanța" de a remiza cu 1-1 nu mai puțin de cinci din ultimele șapte meciuri oficiale în toate competițiile. Cota pentru un nou rezultat de 1-1 este de 9.00. Cele mai probabile scoruri sunt cele în care PSG învinge fără să primească gol: 1-0 are cotă 6.00, 2-0 este cel mai probabil scor cu o cotă de 5.75 în timp ce o victorie la scor de neprezentare are o cotă de 8.00. Puteți vedea mai jos lista completă cu cotele oferite pe această dispută:

 lens-psg-2.png

Pariază acum pe meciul Lens - PSG! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi