15 rotiri gratuite la jocul Starburst dacă pariezi pe Chelsea - Arsenal!

În această după-amiază începând cu ora 16:05 are loc un meci foarte interesant în Anglia Premier League: confruntarea dintre Chelsea și Arsenal. Echipa lui Mourinho este considerată de casele de pariuri ca fiind mare favorită la victorie, iar acest lucru n-ar trebui să ne mire. "Tunarii" au foarte multe indisponibilități, astfel încât Arsene Wenger trebuie să se descurce fără fundașii Debuchy și Monreal, fără mijlocașii Ramsey și Arteta, dar și fără atacanții Walcott, Giroud și Yaya Sanogo. Chiar și asa ne așteptăm la o partidă interesantă iar surprize pot apărea oricând. Credeţi că puteți ghici scorul corect? Atunci vă prezentăm o ofertă foarte atractivă.

Plasează un pariu de tipul Scor Corect pe partida dintre Chelsea și Arsenal pe orice sumă de bani și primești garantat 15 rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst indiferent care este rezultatul meciului. Oferta este valabilă la această casă de pariuri online!

chelsea-arsenal.png 

 Termeni și condiții:

  • Pentru a primi cele 15 rotiri la Starburst trebuie sa plasați cel puțin un pariu single pe opțiunea Scor Corect (orice sumă de bani) pe meciul dintre Chelsea și Arsenal de duminică, 5 octombrie.
  • Pariurile live și pariurile multiple nu se califică pentru această ofertă.
  •  Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile de luni la ora 13:00 până marți la ora 01:59.
  • Suma de bani câștigată la Starburst trebuie rulată o dată înainte să poată fi retrasă. Daca ați caștigat 30RON, trebuie să rulați apoi suma de 30RON înainte să puteți retrage bonusul. Condițiile de rulaj trebuie îndeplinite până marți dimineața la ora 01:59.

scor-corect.png

Pariază acum pe meciul Chelsea - Arsenal ! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi