15 rotiri gratuite la jocul Starburst dacă pariezi pe AS Roma - Bayern Munchen!

În această seară avem parte de un adevărat regal fotbalistic deoarece meciurile de Liga Campionilor revin în prim plan după o pauză de trei săptămâni. Avem astăzi opt partide interesante dar atracția zilei este fără îndoială meciul dintre AS Roma și Bayern Munchen. Cu ocazia acestei confruntări vă prezentăm o ofertă interesantă:

Plasați la acest bookmaker un pariu pe scorul corect al partidei dintre AS Roma și Bayern Munchen și primiți garantat 15 rotiri la jocul de cazino Starburst.

roma-bayern.png

Termeni și condiții:

  • Pentru a primi cele 15 rotiri gratuite este suficient să plasați un pariu single pe scorul corect a meciului dintre AS Roma și Bayern Munchen, înainte ca acesta să înceapă.
  • Pariurile multiple și pariurile live nu se califică pentru această promoție.
  • Suma pariată sau rezultatul pariului n-au niciun efect asupra acestei oferte.
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile de miercuri la ora 13:00 până joi la ora 01:59.
  • Câștigurile acumulate de pe urma acestor rotiri trebuie rulate o dată în cadrul aceluiași joc înainte să poată fi retrase. Aveți până joi la ora 01:59 să îndepliniți condițiile de rulaj.

Despre meci:
Partida este interesantă în contextul în care AS Roma este a doua cea mai puternică echipă italiană în acest moment, după Juventus. Aceasta se află într-o formă suficient de bună încât să poată opune rezistență oricărui adversar. De partea cealaltă Bayern este o forță a fotbalului mondial și este capabilă să se impună pe orice stadion din lume, însă faptul că partida se joacă la Roma face ca aceasta să fie mai echilibrată și mai interesantă. Ambele formații s-au remarcat în acest sezon printr-o defensivă foarte bună. Bayern vine după opt partide fără gol primit, în timp ce romanii au încasat în campionatul intern doar patru goluri, din care trei au fost reușite de Juventus.

Casele de pariuri consideră că o remiză cu două goluri este cel mai probabil scor, oferind o cotă de 6.50 pentru scorul de 1-1. Victorii la limită cu 1-0 sau 2-1 în favoarea oaspeților sunt de asemenea considerate a fi scoruri probabile, cotele oferite fiind de 8.00 respectiv 8.50. Mai jos puteți vedea lista completă de cote oferite pe această confruntare.

Mâine vă vom prezenta încă o ofertă foarte interesantă la un alt meci care se anunță a fi foarte disputat: Liverpool - Real Madrid.

roma-bayern-2.png

Dacă vă deschideți un cont nou acum primiți și un bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi