15 motive să alegi Sportingbet miercuri 15 aprilie 2015!

Dacă vreți să vă jucați astăzi la pariuri sportive sau la jocuri de cazino, atunci lăsați deoparte agențiile de cartier și deschideți-vă un cont la Sportingbet (înregistrează-te acum). Mai jos vă vom prezenta 15 motive pentru care ar trebui să alegeți acest bookmakeri astăzi, 15 aprilie 2015.

1. Dacă deschizi un cont primești trei bonusuri pentru prima depunere: 50% în limita a 400 RON la pariuri sportive, maxim 1.200 RON la jocuri de cazino și maxim 1.000$ la poker. Toate aceste bonusuri pot fi ale tale încă de la primul depozit!

bonus-pariuri.png

2. Poți paria pe unul din cele peste 100 de tipuri de pariuri disponibile la meciurile din Liga Campionilor de diseară: FC Porto - Bayern și PSG - Barcelona.

3. Poți paria pe aceste două meciuri inclusiv live, majoritatea opțiunilor disponibile înainte de start fiind accesibile și în timpul partidelor. Pariurile pe intervale de 1, 5, 10 și 15 minute vă permit să nu pierdeți nici măcar o secundă din acțiune și vă oferă posibilitatea să pariați până și pe out-uri, cornere, lovituri libere sau penalty-uri.

4. Poți paria live inclusiv de pe mobil sau tabletă, ceea ce înseamnă că poți plasa pariurile dorite în timp ce ești la terasă cu prietenii urmârind meciul preferat.

5. Dacă pariezi pe scorul corect al meciului PSG - Bayern înainte ca acesta să înceapă vei primi mâine un loz răzuibil gratuit în valoare de 5 RON. Miza minimă este de 2 RON.Detalii AICI.

6. Poți pune astăzi în mod gratuit un bilet în cadul concursului "Predictorul Fotbalului", concurs în care poți câștiga până la 45.000RON. Detalii AICI.

predictorul-fotbalului.JPG

7. Poți adăuga astăzi în mod gratuit o predicție în cadrul concursului "Predictorul CM de hochei", concurs în care poți câștiga o Skoda Superb, €40.000, iPad mini 3 sau multe altele. Detalii AICI.

8. Poți primi astăzi 20 de puncte bonus în cadrul concursului "Pariorul Lunii". Detalii AICI.

9. Poți participa la concursul "Biletul zilei", acolo unde la sfârșitul zilei un parior inspirat va lua un premiu de 40 RON. Detalii AICI.

10. Joacă-te astăzi jocul de cazino "Eggomatic" și beneficiezi de câștiguri cu 50% mai mari decât de obicei în limita a 20€.Detalii AICI.

11. Joacă-te astăzi oricare din cele 160 de sloturi din secțiunea "Casino" și primești mâine până la 100 de rotiri gratuite în cadrul jocului de cazino "Dead or alive".

rotiri-gratuite.png

12. În timp ce pariezi sau te joci în cazino acumulezi puncte care te vor ajuta să capeți unul din cele cinci nivele VIP din Bonus Club. Nivelul 5 îți oferă acces în Premium Club și implicit acces la bonusuri de mii de euro. Detalii AICI.

13. Clienții care au acces în Premium Club primesc astăzi un bonus de până la 300€ în cadrul jocului Gonzo's Quest. Detalii AICI.

14. Participă astăzi în turneul freeroll de poker "100$ Freeroll" de la ora 16:00 și câștigă ceva bani fără a investi vreun leu din propriul buzunar.

15. Participă astăzi în turneul de poker "Pokerjumbo.com $750" de la ora 21:00 și câștigă o parte din pot investind doar 10 cenți!

pokerjumbo.png

Deschide un cont acum și ia trei bonusuri pentru primul depozit: 50% în limita a 400 RON pentru pariuri sportive, maxim 1.200 RON la jocuri de cazino și maxim 1.000$ la poker!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi