15 lucruri care te-ar putea interesa înainte să pariezi pe derby-ul Atletico Madrid - Real Madrid

Miercuri de la ora 22:00 în Cupa Spaniei Atletico şi Real Madrid se vor întâlni pentru a 257-a dată. Real Madrid domină categoric statistica duelurilor directe cu 134 de victorii, faţă de doar 64 Atletico. Vă prezentăm mai jos 15 aspecte statistice de care ar trebui să ţineţi cont înainte să pariaţi pe derby-ul Atletico - Real.

download.jpg

 1. Real Madrid a câştigat fiecare din ultimele patru dueluri directe jucate în Cupa Spaniei în dublă manşă, primind doar un gol în aceste dueluri. 
 2. Cu Simeone pe bancă Atletico a pierdut (în timpul regulamentar) doar cinci dueluri din 12 cu Real. Atletico este neînvinsă în precedentele cinci jocuri cu Real, ne referim aici doar la timpul regulamentar. 
 3. În precedentele patru derby-uri de pe Calderon s-a marcat de fiecare dată până în minutul 8. 
 4. În patru din ultimele cinci derby-uri am avut parte de măcar un gol după minutul 75. 
 5. Cristiano Ronaldo a marcat 14 goluri în 17 dueluri cu Atletico Madrid. 
 6. În 26 de partide jucate în Cupa Spaniei Cristiano Ronaldo a marcat 20 de goluri. 
 7. Opt goluri a marcat Atletico în ultimele opt derby-uri, toate fiind reuşite de jucători diferiţi. 
 8. Patru goluri a primit Atletico Madrid pe Calderon în precedentele două jocuri din Cupa Regelui, tot atâtea câte luase în prealabil în ultimele zece dueluri interne din această competiţie. 
 9. Din 2008 n-a terminat Atletico trei meciuri la rând acasă în Cupa Spaniei fără victorie (acum are două). 
 10. Nu mai puţin de 23 de goluri a înscris Atletico Madrid acasă în ultimele opt meciuri disputate în toate competiţiile. 
 11. Zece victorii consecutive are Real Madrid în Cupa Spaniei
 12. "Albii" n-au mai pierdut în această competiţie în timpul regulamentar din decembrie 2012 (17 meciuri). 
 13. Cu Ancelotti pe bancă cinci meciuri (nu punem aici şi finala ediţiei precedente) Real Madrid a luat doar un gol în deplasare în Cupa Spaniei, în turul precedent la Cornella. 
 14. În fiecare din ultimele patru deplasări din Cupa Spaniei (fără finala ediţiei precedente) Real Madrid a deschis de fiecare dată scorul până în minutul 25. 
 15. Golgheterul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo are 33 de goluri în 24 de meciuri jucate pentru Real în acest sezon (1.37 goluri per joc). De partea cealaltă, golgheterul lui Atletico Madrid - Mario Mandzukic - are 14 goluri în 23 de meciuri (0,6 goluri per joc). 

Pariază acum pe meciul Atletico Madrid - Real Madrid!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!