13 pariuri pe ”over 2.5 goluri” i-au adus aproape 50,000RON unui băcăuan!

Un băcăuan s-a prezentat astăzi la Bet Cafe Arena pentru a ridica suma de 48,642RON, sumă câștigată pe un bilet jucat sâmbătă 17 septembrie cu o miză de 55RON. Interesant este faptul că toate cele 13 pariuri de pe bilet au fost pe exact aceeași opțiune de pariere: ”peste 2.5 goluri”.

11 din pariurile jucate provin de la meciuri din cele mai importante cinci campionate din lume: Anglia Premier League, Italia Serie A, Spania La Liga, Germania Bundesliga și Franța Ligue 1. Celelalte două pariuri sunt de la meciuri din România Liga 1, campionat care culmea este recunoscut pentru faptul că se marchează foarte puține goluri. Totuși cele două partide alese de băcăuan, CFR Cluj vs Voluntari și Dinamo vs CSMS Iași, au fost excepții de la regulă, ele încheindu-se cu scoruri de 5:0, respectiv 3:1.

Pe de altă parte pariorul a avut mari emoții la partida Monaco vs Rennes unde în minutul 90 gazdele conduceau doar cu 1:0. Noroc cu dubla lui Lemar din prelungiri, că altfel băcăuanul nostru nu mai câștiga nici un leu. Poți vedea mai jos biletul, iar dacă vrei să îl verifici online atunci intră pe betcafearena.ro, iar în secțiunea ”Verificare bilet” introdu codul 163709409

betcafe-2.jpg

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi