ADEVĂRAT RECORD: A furat 13 milioane de dolari din cauza dependenței de gambling!

O femeie din Pittsburgh a reușit performanța de a fura de la locul de muncă nu mai puțin de 13 milioane de dolari, totul din cauza unei dependențe față de jocurile de noroc, ne relatează pennlive.com!

În trecut am prezentat nenumărate cazuri în care diferite persoane furau bani de la servici sau de la rude pentru a alimenta dependența față de gambling, dar Cynthia Mills din Pittsburgh a bătut toate recordurile posibile! Aceasta era casieră la o firmă care se ocupa de îngrijirea monumentelor din oraș și de gravarea acestora, ea profitând din plin de faptul că avea pe mână bugete enorme.

Vezi cea mai bună casă de pariuri online pentru pariuri LIVE


Sursă foto: www.pennlive.com, Inculpata Cynthia Mills în stânga, avocatul Phil DiLucente în dreapta

Între 1999 și 2015, Cynthia a furat nu mai puțin de 13 milioane de dolari, bani pe care se pare că îi juca la jocuri de cazino și la alte tipuri de jocuri de noroc. Deși au trecut nu mai puțin de 16 ani de la prima infracțiune de acest gen, faptele femeii au fost descoperite abia recent. Acum urmează ca ea să petreacă ani grei în spatele gratiilor. 

Phil DiLucente, avocatul doamnei, consideră că o pedeapsă de 7 ani și jumătate ar fi suficientă pentru faptele comise, și susține că Cynthia chiar ar trebui să lucreze ca și consultant pentru alte firme. Astfel ar putea ajuta la depistarea altor fraude precum cele comise de ea, din simplul motiv că are o ”experiență” bogată în domeniu.

DiLucente a mai precizat că ar trebui luat în considerare și faptul că clienta sa a pledat vinovată, dar și că faptele ei au fost comise din cauza unei dependențe față de gambling. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi