120 de milioane de euro!! E prețul astronomic cerut de Juventus pentru starul Paul Pogba. Dacă se face, transferul lui Pogba la Man United va fi cel mai mare din istoria fotbalului!

Juventus aruncă piața transferurilor în aer. Nu mai puțin de 120 de milioane de euro vrea de la Manchester United pentru starul Pogba! În plus, italienii vor ca banii să fie plătiți integral și în numerar, dezvăluie "Gazzetta dello Sport".

Italienii scriu că Juve mai așteaptă răspuns din Anglia doar în această săptămână, după care se vor reorienta. Ori îl păstrează pe Pogba, ori îl vând în Spania. Real Madrid și-a arătat și ea interesul pentru mijlocașul francez, chiar dacă antrenorul Zinedine Zidane a spus că are deja cei mai buni jucători în echipă și nu mai vrea niciun alt transfer. Juve a fost de acord să mai aștepte, pentru că, scriu italieniii, Pogba le-a spus că vrea să plece.

La suma astronomică de transfer, cea mai mare din istoria fotbalului, se vor adaugă bonusurile și comisoanele de plătit, estimate și ele la 20 la sută din suma totală!! Pe umerii lui Ed Woodward a picat rezolvarea transferului lui Pogba. Directorul executiv al lui Manchester United e așteptat să se întoarcă din China, unde a negociat termenii turneului de lux al echipei.

Pogba are deja încheiată cu Juventus o înțelegere pentru încă un sezon, cu un salariu anual de 12 milioane de euro net, plus bonusuri și prime. Intrenaționalul francez este în vacanță la Miami împreună cu coechipierul său din națională, Antoine Griezmann, și cu impresarul Mino Raiola. Francezul a postat poza cu impresarul său pe contul de socializare. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi