1,2 milioane euro. Atât cere un "prieten" al lui Schumacher pentru prima poză cu fostul pilot după accidentul din 2013!

Michael Schumacher nu şi-a ales chiar toţi prietenii cu mare grijă. În goana după bani, unul dintre aceştia a anunţat că vinde prima poză cu fostul mare pilot de Formula 1 după accidentul nefericit din 2013, de la ski, pentru suma de 1 milion de lire sterline (1,2 milioane euro!) Conform celor de la RTL, fotografia îl înfăţişează pe septuplul campion mondial în pat, în casa de vacanţă din Geneva. Autorităţile din Germania au anunţat că bărbatul poate fi tras la răspundere pentru gestul său, întrucât fapta sa încalcă dreptul unei persoane la viaţa privată. Acestea s-au sesizat şi au anunţat că au deschis o anchetă împotriva bărbatului care a spus că este "un prieten" al lui Schumacher.

O persoană necunoscută a intrat în posesia unei fotografii cu fostul pilot de Formula 1 pe care a oferit-o spre vânzare pentru o sumă mare de bani,

---a anunţat biroul Procurorului Şef din Offenburg, cel care se ocupă de caz. 

După ieşirea din coma indusă, Michael Schumacher a fost adus la vila sa din Geneva, unde o echipă de medici se ocupă de el. 137 de mii de euro pe săptămână plăteşte familia pentru îngrijirile de care are nevoie fostul pilot.

Până acum, nu a fost făcut public niciun detaliu cu privire la starea lui Michael Schumacher. Managerul fostului pilot, Sabine Kehm a refuzat să facă vreun comentariu cu privire la ultima poveste apărută în presa din Germania, despre milionul de lire sterline pe care îl cere "prietenul" lui Schumacher pentru prima poză de după nefericitul accident din urmă cu trei ani, din Alpii Francezi. 

Starea de sănătate a lui Michael nu este o chestiune publică şi, prin urmare, nu voi comenta nimic legat de asta,

---le-a răspuns Sabine Kehm celor de la Motorsport Magazine

Michael Schumacher se afla în vacanţă când s-a întâmplat accidentul. Pe 29 decembrie 2013, fostul pilot din Formula 1 a căzut în timp ce schia şi s-a izbit puternic cu capul de o piatră, suferind o puternică hemoragie cerebrală. A fost plasat în comă indusă până în luna iunie 2014. În septembrie, acelaşi an, soţia acestuia a cerut să-l ducă acasă, sub supraveghere medicală. În vârstă de 47 de ani, Schumacher este cel mai bun pilot din istoria Formulei 1 - a câştigat cinci titluri mondiale cu Ferrari şi două cu Benneton. 

Foto: pinterest.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi