Ne așteaptă 11 zile cu mult fotbal în România Liga 1 Betano!

Vineri, 4 august 2017, debutează etapa a 4-a din România Liga 1 Betano, iar până pe data de 14 august 2017 ne așteaptă nu mai puțin de 11 zile consecutive cu meciuri în prima ligă. În acest interval se vor desfășura 3 etape, sau altfel spus, 21 de partide! Această situație inedită le-a dat idei celor de la Betano.ro, care au introdus deja în ofertă pariuri pe toate cele 3 runde, plus că au venit și cu pariuri speciale pe aceste 21 de meciuri! 

 

Peste 200 de opțiuni de pariere la fiecare partidă

Dacă dai un CLICK AICI, vei putea accesa pagina de pariuri cu cele 21 de meciuri. La fiecare partidă din etapa a 4-a poți găsi peste 200 de opțiuni de pariere, iar la meciurile din celelalte runde peste 130 de pariuri (dar numărul lor va crește sigur pe parcurs). Știu, nu contează numărul, însă spre deosebire de alte agenții Betano.ro (L1170664W000663) impresionează și printr-o varietate largă de opțiuni de pariere. Nu exagerez cu nimic când spun că aici vei găsi cele mai multe pariuri pe cornere și cartonașe. Vorba unei reclame, ”dacă găsești în altă parte mai ieftin îți dăm de două ori diferența”. Așa și aici, dacă găsești în altă parte mai multe pariuri pe cornere / cartonașe, ești liber să ne ”cerți” printr-un comment la articol. Mai găsim pariuri pe marcatori, reprize, goluri, handicapuri și multe altele. Dar nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, cel mai bine este să arunci un ochi peste ofertă și să te convingi singur.

Consultă acum oferta sportivă pe România Liga 1 Betano!

 

Etapa 4 România Liga 1 Betano - 4-7 august

 

 

Etapa 5 România Liga 1 Betano - 8-11 august

 
 

Etapa 6 România Liga 1 Betano - 12 - 14 august

 

Pariuri speciale pe cele 11 zile de fotbal

Recunosc că asta nu am mai văzut până acum. O ofertă specială pe 3 etape. Dar situația actuală este perfectă pentru așa ceva, în condițiile în care avem 11 zile consecutive de fotbal românesc. Dacă accesezi ACEST LINK SPECIAL vei putea găsi pariuri precum:

 • Echipa care marchează cele mai multe goluri între 04.08 - 14.08 - e interesant că aici sunt favorite echipele titrate (FCSB, Viitorul, CFR), dar contează mult și programul. Până acum cel mai bun atac îl are Botoșani cu 7 goluri înscrise, ceea ce este o surpriză. Aceasta are o cotă de 13.00 să fie cea mai eficientă și în următoarele 3 runde. 
 • Total goluri în cele 3 etape - până acum s-au înscris 44 de goluri. Un under 47.5 pentru rundele 4-6 e cotat cu 1.87.
 • Total cartonașe galbene - sunt oferite cote de 1.87 pentru over / under 108.5.
 • Total cartonașe roșii - până acum s-au acordat 4. Linia este însă setată la 5.5 - over 5.5 @ 2.00, under 5.5 @ 1.75.
 • Total penalty-uri - sunt oferite cote de 1.87 pentru over / under 7.5 penalty-uri
 • Câți jucători înscriu în toate cele trei meciuri (04/08-14/08) - și acesta este un pariu interesant. Crezi că este vreun jucător care va reuși să puncteze în fiecare din cele 3 partide ale echipei sale? Cotă 1.25 pentru nici unul, cotă 4.00 pentru un jucător, cotă 10.00 pentru 2 jucători, și cotă 25.00 pentru 3+.

Accesează acum secțiunea de pariuri speciale pe etapele 4-6 din România Liga 1!


Alte statistici puse la dispoziție de Betano.ro:

Statisticile de mai sus, dar și cele de mai jos sunt puse la dispozție de Betano.ro pentru a ne putea face o idee despre ce s-a întâmplat în primele  3 runde, ca astfel să ne fie mai ușor să anticipăm ce va urma și în cele 3 etape viitoare. 

 • Partide cu Sub/Peste 2,5 goluri: 13/8 meciuri
 • Evoluție goluri pe etapă:  
  • Etapa 1 - 14 goluri 
  • Etapa 2 - 13 goluri
  • Etapa 3 - 16 goluri
Descoperă 5 motive pentru a paria pe Liga 1 la Betano! 

 

Transmisiuni live stream, marjă 0% și alte motive să joci la Betano

Vă reamintesc și că Betano.ro este singurul operator licențiat care oferă pe site-ul propriu transmisiuni live video ale meciurilor din Liga 1 Betano. Deci poți să urmărești partidele preferate din aceeași fereastră din care pariezi. Mai mult decât atât, stream-urile sunt disponibile și de pe mobil, dar doar prin intermediul aplicației Betano pentru Android și IOS. Serviciu de live streaming este unul gratuit, dar ai acces la el doar dacă ai o balanță pozitivă a contului de pariuri. Nu detaliez pentru că avem un articol amănunțit pe această temă: ”Betano Live Streaming - zeci de mii de meciuri live video în timp ce pariezi”.

Să nu uiți nici de pariurile pe Câștigător meci 1x2 cu marjă 0%. Nu sunt rare acele situații când ele sunt disponibile la partidele din Liga 1 Betano, dar vezi că sunt băgate doar în ziua meciului. 

Deschide cont și pariază acum la Betano pe Liga 1! Te așteaptă un bonus de 100% în limita a 500RON!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!