11 pronosticuri şi 12 promoţii pentru meciul Armenia - România

România va juca pe 8 octombrie 2016 la Yerevan în compania Armeniei în a doua etapă a preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2018. La un astfel de meci avem foarte multe oferte speciale. În continuare vă voi prezenta cele mai tari ponturi la pariuri pentru acest joc, ponturi bazate pe promoţiile specifice pentru acest meci, dar şi pe promoţiile generale de care puteţi profita pariind pe meciul "tricolorilor".

Vei putea vedea pronosticurile îngroşate între detaliile despre promoţii.

1. Plasează primul pariu la Unibet.ro pe meciul Armenia - România şi dacă pierzi primeşi întreaga miză înapoi până la 150 RON (ofertă exclusivă pentru clienţii noi).

150-ron-unibet.JPG

Deschide cont acum la Unibet şi joacă primul pariu pe meciul selecţionatei noastre. Dacă pierzi pariul eşti asigurat, miza urmând să-ţi fie rambursată sub formă de bonus (condiţii de rulaj 3 x cota minimă 1.40).

Poţi paria 150 RON pe victorie România la mai mult de un gol diferenţă - iese pariul câştigi 652.5 RON, iar dacă nu iese primeşti 150 RON înapoi sau

2. Plasează primul pariu de pe mobil la unibet.ro cu o miză de 50 RON pe meciul Armenia - România şi dacă pierzi primeşti cei 50 RON înapoi (ofertă valabilă dacă n-ai pariat de pe telefon la Unibet)

unibet-mobil.JPG

Dacă ai pariat deja la Unibet şi nu mai încadrezi la prima promoţie, dar n-ai jucat încă de pe mobil poţi beneficia de această ofertă. Plasează primul pariu de pe telefon sau tabletă cu o miză de 50 RON (poţi juca şi mai mult dar doar 50 RON îţi sunt returnaţi) şi dacă îl pierzi vei primi cei 50 RON ca bonus (cota rulaj 3 x cota 1.40).

Poţi paria 50 RON de pe mobil pe pronosticul Nicolae Stanciu marchează primul gol - iese pariul câştigi 375 RON, iar dacă nu iese cei 50 RON îţi sunt returnaţi.

3. Plasează la fortuna.ro un pariu gratuit exclusiv de 50 RON pe meciul Armenia - România (ofertă exclusivă pentru clienţii PariuriX)

fortuna-exclusiv.JPG

În momentul în care deschizi cont la Fortuna accesând un link de pe site-ul nostru şi efectuezi prima depunere vei primi un bonus unic în România: pariu gratuit de 50 RON. Acesta se alătură pachetului de bun venit oferit de agenţia şi trebuie jucat pe o cotă de maxim 8.

Poţi juca pariul exclusiv de 50 RON oferit de Pariurix.com şi Fortuna.ro pe pronosticul sub 1.5 goluri în meci şi dacă îţi va ieşi vei rămâne în cont cu 85 RON, asta alături de suma pe care ai depus-o tu.

4. Plasează la fortuna.ro 100 RON un pariu pre-meci pe meciul Armenia - România şi vei primi un pariu live gratuit (ofertă valabilă şi pentru clienţii existenţi)

armenia-romania-fortuna.JPG

Pariază pe meciul Armenia - România un pariu înainte de startul disputei şi ulterior vei primi un pariu gratuit pentru a-l juca live pe acelaşi meci. Valoarea maximă a pariului gratuit este de 50 RON şi acesta va putea fi jucat pe o cotă de maxim 8.

Poţi paria 100 RON până sâmbătă la ora 18:59 pe victorie România şi peste 2.5 goluri în meci (cota 3.70 acum). Ulterior vei mai primi un pariu live gratuit de 50 RON care-l vei putea juca, să spunem, în minutul 2 pe pronosticul România marchează peste 2.5 goluri. Dacă iese pariul live (calculat cu miza şi la cota de mai sus) vei primi după meci în cont 212.5 RON bani cash, iar dacă mai învinge şi România şi în meci se înscriu peste 2.5 goluri atunci vei mai primi încă 360 RON.

5. Plasează la netbet.ro primul de pe mobil cu 40 RON miză, pe meciul Armenia - România şi primeşti bonus 40 RON (ofertă valabiă pentru primul pariu de pe mobil)

pariu-gratuit-mobil-netbet.JPG

Este simplu, dacă n-ai pariat până acum de pe mobil la netbet.ro meciul Armenia - România ar putea fi oportunitatea perfectă pentru acest lucru. Joci primul pariu pe acest duel cu 40 RON pe un pariu cu o cotă de minim 1.60 şi indiferent dacă pariul va fi câştigat sau pierdut vei primi un bonus de 40 RON, bonus ce va trebui rulat de 8 ori pe cote de cel puţin 1.60.

Poţi paria 40 RON de pe mobil pe pronosticul România marchează în repriza 1 - iese pariul câştigi 86 RON şi mai primeşti încă 40 RON sub formă de bonus.

6. Plasează la netbet.ro un pariu pe rezultatul final 1x2 cu 50 RON miză pe meciul Armenia - România şi dacă pierzi miza îţi va fi returnată sub forma unui pariu gratuit (ofertă valabilă şi pentru clienţii existenţi)

armenia-romania-netbet.JPG

În primul rând trebuie să ţii cont că pentru această promoţie este nevoie să intri pe site-ul netbet.ro, pe pagina promoţiei şi să te înscrii la ea. Apoi pariază 50 RON pe rezultatul final al partidei jucate de Stancu şi compania şi ori te bucuri de câştig, ori miza de 50 RON îţi va fi rambursată sub forma unui pariu gratuit ce va putea fi utilizat la meciul Kazakhstan - România.

Poţi paria 50 RON pe pronosticul x final - iese pariul câştigi 165 RON, iar dacă nu iese cei 50 RON îţi sunt returnaţi sub forma unui pariu gratuit.

7. Plasează un pariu la sportingbet.ro pe meciul Armenia - România la o cotă minimă de 2.50 şi duminică vei primi un pariu gratuit! (ofertă valabilă şi pentru clienţii existenţi)

sportingbet-free-bet.JPG

Acest lucru este posibil datorită promoţiei Free bet zilnic. Dacă într-o zi (intervalul orar 9:00 - 8:59) ai plasat pariuri pe cote minime de 2.50 în valoare de 50-149 RON vei primi în ziua următoare un pariu gratuit de 5 RON, valoarea pariului gratuit se dublează dacă mizele tale sunt cuprinse între 150 şi 499 RON. Cea mai bună ofertă este însă valabilă dacă plasezi pariuri pe cote de minim 2.5 în valoare de minim 500 RON, caz în care vei primi un pariu gratuit de 25 RON.

Poţi paria 50 RON pe pronosticul România câştigă fără să primească gol - iese pariul câştigi 145 RON, şi mai primeşti şi un pariu gratuit de 5 RON.

8. Plasează la betano.ro un pariu gratuit exclusiv de 30 RON pe meciul Armenia - România (ofertă exclusivă pentru clienţii noi).

fullbetbetano.JPG

În momentul în care deschizi cont la Betano accesând un link de pe site-ul nostru şi efectuezi prima depunere vei primi un bonus unic în România: pariu gratuit de 30 RON. Acesta se alătură bonusului la prima depunere: 100% până la 200 RON.

Poţi juca pariul exclusiv de 30 RON oferit de Pariurix.com şi Betano.ro pe pronosticul România marchează în ambele reprize şi dacă îţi va ieşi vei primi în cont 109.5 RON, asta alături de suma pe care ai depus-o tu şi de bonusul pentru prima depunere primit.

9. Pariază 50 RON pe victoria României la betfair.ro în meciul Armenia - România şi dacă pariul îţi iese vei câştiga 350 RON (ofertă valabilă pentru clienţii noi).

armenia-romania-betfair.JPG

Oferta este disponibilă doar pentru clienţii noi la Betfair, care se înregistrează folosind codul promoţional ZSKM32. Pariezi 10 euro sau echivalentul în valuta contului pe victoria României în meciul din Armenia la cota normală din ofertă. Dacă îţi iese pariul atunci vei primi întâi câştigul normal (miza x cota) după care diferenţa între miza x cota mărită şi câştigul normal îţi va fi creditată sub formă de bonus. Acest bonus va trebui rulat o singură dată pe bilete care să conţin cel puţin o cotă de minim 1.50. Dacă pariul nu iese atunci miza îţi este returnată în totalitate, până la maxim 50 RON. Oferta EXCLUDE bonusul de bun venit al casei de pariuri.

Poţi paria 50 RON pe victoria României la o cotă de 2 (încă nu este afişată cotă) - iese pariul câştigi 100 RON cash, şi mai primeşti şi un bonus de 250 RON; nu iese pariul, primeşti cei 50 RON înapoi sub formă de bonus.

10. Pariază 50 RON pe victoria României la 888sport.ro în meciul Armenia - România şi dacă pariul îţi iese vei câştiga 400 RON (oferta valabilă  pentru clienţii noi)

888sport-armenia-romania.jpg

Oferta este disponibilă doar pentru clienţii noi la 888sport, care plasează primul pariu pe România. Pariezi 50 RON pe victoria României în meciul din Armenia la cota normală din ofertă. Dacă îţi iese pariul atunci vei primi întâi câştigul normal (miza x cota) după care diferenţa între miza x cota mărită şi câştigul normal îţi va fi creditată sub formă de bonus. Acest bonus va trebui rulat de 10 ori pe bilete cu cota minimă 2. Oferta NU EXCLUDE bonusul de bun venit al casei de pariuri.

Poţi paria 50 RON pe pronosticul victoria României la o cotă de 2.05 - iese pariul câştigi 102.5 RON cash, şi mai primeşti şi un bonus de 297.5 RON. În plus mai beneficiezi şi de bonusul de 100% până la 1.000 RON acordat la prima depunere.

11. Plasează primul pariu la betstars.ro cu o miză de 10 euro pe meciul Armenia - Româna şi vei primi 2 pariuri gratuite de câte 10 euro fiecare (ofertă pentru clienţii noi)

bonus-betstars.JPG

Oferta este disponibilă doar pentru clienţii noi la Betstars, primul pariu fiind necesar să fie jucat pe o cotă de minim 1.50. Cele 2 pariuri gratuite de câte 10 euro vor fi creditate în maxim 48 de ore de la plasarea pariului iniţial. Ai 7 zile la dispoziţie să utilizezi cele 2 pariuri gratuite.

Poţi paria 10 euro pe victoria Albaniei la o cotă de 3.80 - iese pariul, câştigi 38 euro cash şi mai primeşti alte 2 pariuri gratuite de câte 10 euro; nu iese pariul, pierzi 10 euro dar primeşti 2 pariuri de câte 10 euro.

12. Pariază 50 RON la circus.ro pe meciul Armenia - România şi vei primi un pariu gratuit de 100 RON (ofertă disponibilă şi pentru clienţii existenţi).

armenia-romania-circus.JPG

Depune şi plasează un pariu simplu cu miza minimă 50 RON pe meciul Armenia - România şi vei primi un freebet de 100 RON. Dacă vrei să beneficiezi de promoţie atunci când joci biletul de pariuri va trebui să bifezi căsuţa verde. Pariul gratuit de 100 RON va fi disponibil imediat ce pariul eligibil pe meciul Armenia - România a fost plasat.

Poţi paria 50 RON pe pronosticul Armenia marchează - iese pariul câştigi 76 RON şi, indiferent de starea pariului, vei primi un pariu gratuit de 100 RON.

Ai 11 opţiuni de pariere şi 12 promoţii. Nu-ţi rămâne decât să alegi promoţia care ţi se pare cea mai bună şi cel mai bun pariu în opinia ta, dar care să fie şi eligibil dacă vrei să beneficiezi de vreuna din oferte.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi