10RON FREEBET pentru fiecare gol înscris în meciurile pe care pariezi!

Ligile Europene se întorc în acest weekend, ocazie cu care te poți bucura de un FREEBET de până la 200RON. Mai exact, vei primi 10RON FREEBET pentru fiecare gol înscris în meciurile pe care ai pariat, dacă respectivele pariuri sunt pierzătoare. Astfel aceasta este o ocazie foarte bună să reduci pierderile la pariurile care nu ies. Oferta este valabilă doar în intervalul 13 - 16 octombrie 2017.

Pariază acum pe Ligile Europene selectate pentru a primi un FREEBET de până la 200RON!

 

Cum pot lua parte la această promoție?

  1. Accesează site-ul acestei case de pariuri online. Dacă nu ai deja cont, înregistrează-te acum!
  2. Accesează secțiunea ”Promoții” - ”10 RON fiecare GOL - Ligi Europene”, și apasă butonul ”Înscriere”.
  3. Pariază pre-meci sau live (orice tip de pariu) cu o singură selecție pe Liga 1, Premier League, La Liga și/sau Serie A (13.10 - 16.10), iar agenția îți oferă 10 RON FREEBET pentru fiecare gol înscris în respectivul meci dacă pariul tău este pierzător. Pentru a fi eligibil, pariul trebuie jucat pe o miză de minim 50RON și o cotă de 1.50+. Poți paria pe oricâte meciuri dorești, nu există restricție în acest sens.

 

Cum pot folosi freebet-ul?

Vei primi un singur FREEBET de până la 200RON. Acesta va fi acordat în maxim 48 de ore de la încheierea ofertei și trebuie utilizat pe o cotă de minim 2.00 în maxim 7 zile de la creditare. Din urma respectivului pariu vei păstra doar profitul, nu și miza. Respectiva sumă nu este supusă vreunei condiții suplimentare de rulaj. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST ARTICOL.

Pariază acum pe Ligile Europene selectate pentru a primi un FREEBET de până la 200RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!