10RON FREEBET pentru fiecare gol înscris în Liga Campionilor! Ofertă valabilă doar marți 4 iulie!

Marți 4 iulie 2017 are loc manșa retur din cadrul primului tur al preliminariilor Ligii Campionilor, sezonul 2017 - 2018. Este adevărat că se întâlnesc echipe de care majoritatea pariorilor au auzit doar vag, dar dacă nu mai ai răbdare până la meciuririle ”tari” din fazele următoare, atunci poți paria, de ce nu? Mai ales că am o promoție tare pentru tine, iar meciurile tur pot reprezenta și ele un punct bun de reper pentru a îți fi mai ușor să anticipezi ce urmează să se întâmple.

La această casă de pariuri online poți încasa până la 200RON FREEBET dacă pariezi pe unul sau mai multe din meciurile de astăzi din preliminariile UCL! Mai jos poți vedea exact ce ai de făcut.

PARIAZĂ ACUM PE PRELIMINARIILE LIGII CAMPIONILOR ȘI ÎNCASEAZĂ PÂNĂ LA 200RON FREEBET!


Cum pot participa la această promoție?

  1. Accesează site-ul acestei case de pariuri online. Dacă nu ai deja cont, înregistrează-te acum!
  2. Accesează secțiunea Promoții - 10 RON fiecare GOL - Champions League, și apasă butonul Înscriere.
  3. Pariază pre-meci ( pariu de tipul Câștigător meci - 1x2) sau live (orice tip de pariu) cu o singură selecție pe Preliminariile Champions League, iar agenția îți oferă 10 RON FREEBET pentru fiecare gol înscris în respectivul meci dacă pariul tău este pierzător. Pentru a fi eligibil, pariul trebuie jucat pe o miză de minim 50RON.


Pe ce meciuri pot paria?

Poți paria pe oricâte meciuri dorești, cu condiția ca acestea să fie eligibile pentru ofertă - mai jos poți vedea lista completă. Poți acumula până la maxim 200RON FREBET prin cadrul acestei promoții. 


Cum pot folosi freebet-ul?

Vei primi un singur FREEBET de până la 200RON. Acesta va fi acordat în maxim 48 de ore de la încheierea promoției și trebuie utilizat pe o cotă de minim 2.00 în maxim 7 zile de la creditare. Suma de bani obținută din urma acelui pariu nu este supusă vreunei condiții suplimentare de rulaj, deci poate fi retrasă oricând. 

PARIAZĂ ACUM PE PRELIMINARIILE CHAMPIONS LEAGUE!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!