100 RON pariaţi pe dubla zilei din Liga Campionilor îţi pot aduce 600 RON!

Marţi avem meciuri interesante în Liga Campionilor iar la 2 dintre partidele fără miză avem parte de promoţii care ne permit să câştigăm nu mai puţin de 600 RON. Am scris în titlu de dubla zilei dar nu este chiar o dublă. Bine, poţi să mizezi pe cele 2 echipe într-o dublă la Unibet şi la 100 RON mizaţi ai câştig de 224 RON. Dar nu mai bine pariezi câte 50 RON pe fiecare din cele 2 pronosticuri şi dacă ies ambele vei câştiga 600 RON? Partea cea mai tare este că faci profit şi dacă prinzi doar una dintre ele, ba chiar nu pierzi niciun ban dacă nu-ţi iese niciuna dintre ele.

Alegi să pariezi 100 RON şi să ai câştig 600 RON fără riscul de a pierde bani sau să pariezi 100 RON, să ai câştig 224 RON cu riscul de a pierde toţi cei 100 RON?

Să trecem la "acţiune", ştiu că de asta aţi accesat acest articol. Este extrem de simplu. Primul pas ce trebuie să-l faci este să deschizi conturi la 2 case de pariuri şi să depui câte 50 RON.

  1. Deschide cont acum la 888sport şi depune 50 RON
  2. Deschide cont acum la Betfair folosind codul promoţional ZSKM71 şi depune 50 RON

Urmează plasarea pariurilor

  1. La 888sport pariază cei 50 RON pe victorie Bayern Munchen la cota normală din ofertă (aici ar mai fi şi varianta să mizezi pe Atletico Madrid, cota este mai mare, câştigul este mai mare, dar şansele de a câştiga sunt mult mai mici).
  2. La Betfair pariază cei 50 RON pe victorie Barcelona la cota normală din oferta Sportsbook

bayern-atletico-promotie-888sport.JPG

Ai pariat 100 RON şi din start ştii un lucru: chiar dacă nici Barcelona, dar nici Bayern Munchen nu vor câştiga tu nu pierzi vreun ban.

  1. Dacă Bayern Munchen câştigă iar cota 1.62 se va păstra până la ora la care joci tu pariul vei avea un câştig în bani cash de 81 RON. Imediat după ce ai făcut depunerea vei primi bonus 100% la prima depunere, adică 50 RON dacă ai depus 50 RON! În maxim 72 de ore vei mai primi în cont un bonus egal ca valoare cu diferenţa dintre 300 RON (dacă ai pariat 50 RON) şi câştigul deja creditat. În exemplul meu, la cota actuală, bonusul ar fi de 219 RON.
  2. Dacă Barcelona câştigă iar cota 1.40 se va păstra până la ora la care joci tu pariul vei avea un câştig în bani cash de 70 RON. În maxim 24 de ore vei mai primi în cont un bonus egal ca valoare cu diferenţa dintre 250 RON (dacă ai pariat 50 RON) şi câştigul deja creditat. În exemplul meu, la cota actuală, bonusul ar fi de 180 RON!

betfair-promotie-barcelona-gladbach.JPG

Prin urmare avem situaţiile următoare (ţine cont că tu depui şi pariezi 100 RON):

  1. Înving ambele echipe - vei avea în conturi 600 RON (151 RON cash şi diferenţa sub formă de bonusuri)
  2. Învinge doar Barcelona - vei avea 400 RON (81 RON cash şi diferenţa sub formă de bonusuri)
  3. Învinge doar Bayern Munchen - vei avea 300 RON (70 RON cash şi diferenţa sub formă de bonusuri)
  4. Nu învinge niciuna dintre echipe - vei avea 100 RON sub formă de bonus.

Bonusul de la Betfair are condiţii facile de rulaj: o dată pe bilete care să conţină cel puţin o cotă mai mare sau egală cu 1.50. La 888sport sunt condiţii de rulaj ceva mai dure: de 10 ori pe cota minimă 2, dar ai la dispoziţie 90 de zile pentru a face rulajul, timp suficient pentru a găsi suficiente cote de 2 (chiar şi din pariuri multiple) câştigătoare.

Vrei să pariezi pe Barcelona la cota 5 şi pe Bayern Munchen la cota 6? Atunci dă click aici şi deschide cont la Betfair (nu uita de codul promoţional) şi mai dă click şi aici pentru a deschide cont la 888sport!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi