100% banii înapoi pe Turcia - Cehia dacă se acordă un cartonaș roșu!

Astăzi avem cu începere de la ora 21:45 un meci foarte interesant între Turcia și Cehia, acesta contând pentru etapa a doua din preliminariile pentru Campionatul European de Fotbal din Franța 2016.

Partida poate fi destul de imprevizibilă în contextul în care Turcia a pierdut în mod surprinzător în urmă cu o lună cu Islanda, scor 0-3. De partea cealaltă, Cehia a reușit acasă o victorie foarte importantă cu Olanda, scor 2-1, datorită unui gol marcat în minutul 90. Din acest motiv este greu să ne dăm seama la ce ne putem aștepta în confruntarea din această seară. Dar dacă vă simțiți inspirați și credeți că puteți nimeri rezultatul corect al acestui meci, atunci vă prezentăm o promoție foarte interesantă:

Toate pariurile pierdute de tipul "Scor Corect"" plasate pe meciul dintre Turcia și Cehia vor fi rambursate integral în limita a 180RON dacă se acordă un cartonaș roșu pe durata meciului. Oferta este valabilă la această casă de pariuri online.

Mai mult decât atât, indiferent dacă se acordă sau nu un cartonaș roșu, odată ce ați plasat un astfel de pariu primiți automat șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst.

turcia-cehia.png""

Termenii si condițiile ofertei cartonaș roșu:

  • Sunt luate în considerare doar pariurile de tipul Scor corect plasate înainte ca meciul să înceapă.
  • Sunteți rambursat în limita sumei de 180RON, indiferent de numărul de pariuri plasate (atâta timp cât plasați pariuri eligibile pentru această promoție, iar suma pariurilor pierdute nu depășește această sumă).
  • Dacă plasați mai multe pariuri de tipul "Scor Corect" pe rezultate diferite, atunci bonusul va fi egal cu diferența dintre miză și câștig. Dacă de exemplu plasezi două pariuri de 75 lei fiecare și le pierzi pe amândouă, atunci vei primi un bonus de 150RON. Dar dacă pierzi un pariu de 75 lei și celălalt este câștigat la o cotă de 8, atunci ești pe profit și nu vei mai primi bonusul.
  • Bonusul este acordat în maxim 24 ore de la terminarea meciului. Acesta trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 înainte să poată fi retras. Dacă ați primit bonusul maxim de 180RON, atunci trebuie să rulați suma de 540RON înainte sa puteți solicita o retragere. Aveți un termen de 30 zile să îndepliniți condițiile de rulaj.

Termeni si condițiile ofertei Starburst:

  • Pentru a primi cele șapte rotiri la Starburst trebuie sa plasați cel puțin un pariu pe opțiunea Scor Corect (orice sumă de bani).
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile între sâmbătă, ora 13:00 și duminică, ora 01:59.
  • Suma de bani câștigată la Starburst trebuie rulată o dată înainte să poată fi retrasă. Dacă ați câștigat 35RON, trebuie să rulați apoi suma de 35RON înainte să puteți retrage bonusul. Condițiile de rulaj trebuie îndeplinite până duminică dimineața la ora 01:59.

turcia-cehia-2.png

Pariază acum pe meciul Turcia - Cehia! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi