100% banii înapoi pe Tunisia - Senegal dacă se acordă un penalty!

Aseară la meciul dintre Finlanda și România v-am prezentat o ofertă foarte interesantă prin care toate pariurile voastre pe opțiunea "Scor Corect" erau rambursate integral dacă se acorda un cartonaș roșu. Cei care au profitat de pe urma acestei promoții sigur n-au regretat, deoarece finlandezul A. Ring a văzut două cartonașe galbene în minutele 52 și 56 și astfel a fost eliminat. Astăzi, 15 octombrie 2014, venim cu o promoție similară la o partidă contând pentru calificările la Cupa Națiunilor Africii.

Toate pariurile de tipul Scor Corect pierdute la partida dintre Tunisia și Senegal vor fi rambursate în limita a 180RON dacă se acordă un penalty pe durata meciului. Odată ce ați plasat un astfel de pariu primiți garantat și șapte rotiri la jocul de cazino Starburst indiferent de suma pariată și indiferent de deznodământul confruntării. Meciul se joacă cu începere de la ora 22:15.

Oferta este valabilă la această casă de pariuri online!

tunisia-senegal.png

Cele două formații s-au întâlnit în urmă cu patru zile în Senegal când partida s-a încheiat cu un rezultat "alb". Este oferită o cotă de 7.00 ca acel rezultat să se repete. Casele de pariuri consideră totuși că cel mai probabil scor pentru această dispută este de 1-0 în favoarea echipei gazdă, cota oferită fiind de 5.20.

Termeni și condiții

  • Pentru această ofertă se califică doar pariurile single plasate pe opțiunea "Scor Corect" pe meciul dintre Tunisia și Senegal înainte ca acesta să înceapă. Pariurile multiple și pariurile live nu se califică.
  • Suma maximă pe care o puteți primi ca bonus este de 180RON. 
  • Bonusul va fi creditat în cont în maxim 24 ore de la terminarea partidei și trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 în interval de maxim 30 de zile înainte să poată fi retras.
  • Cele șapte rotiri la Starburst vor fi disponibile de joi, ora 13:00 și până vineri, ora 01:59.
  • Câștigurile acumulate la Starburst trebuie rulate în același joc o dată până vineri la ora 01:59.

tunisia-senegal-2.png

Pariază acum pe meciul Tunisia - Senegal! Ai bonus 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi