100% banii înapoi pe România - Ungaria dacă se acordă un penalty!

În următoarele zile ne așteaptă o dublă foarte importantă cu Ungaria și Finlanda, această dublă fiind interesantă și din punct de vedere istoric. Cu Ungaria am suferit cea mai usturătoare înfrângere din istoria naționalei: 0-9 în 1948, în timp ce cu Finlanda am reușit cea mai clară victorie: 9-0 în 1973.

Revenind la meciul de astăzi cu vecinii noștri și la perioade ceva mai recente, ne putem mândri cu acel 3-0 reușit pe Național Arena în urmă cu un an. Credeți că putem repeta acel rezultat? Cota oferită este de 13.00. Sau vor reuși de data aceasta ungurii să plece cu un punct de pe Național Arena? Scorul de 1-1 este considerat de casele de pariuri ca fiind unul din cele mai probabile scoruri (cota 6.50) deși o victorie la limită a tricolorilor cu 1-0 are cota cea mai mică (5.20). Dacă vreți să plasați un pariu pe scorul corect al acestei partide, atunci vă oferim o promoție foarte interesantă:

Pariază pe opțiunea "Scor Corect" la meciul România - Ungaria la această casă de pariuri iar toate pariurile tale pierdute vor fi rambursate integral în limita a 180RON dacă se acordă un penalty oricând pe durata meciului.

Mai mult decât atât, indiferent dacă se acordă sau nu un penalty, odată ce ați plasat un astfel de pariu primiți automat șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst.

penalty.png

Termeni și condiții ofertă penalty:

  • Sunt luate în considerare doar pariurile de tipul Scor corect plasate înainte ca meciul să înceapă.
  • Sunteți rambursat în limita sumei de 180RON, indiferent de numărul de pariuri plasate (atâta timp cât plasați pariuri eligibile pentru această promoție, iar suma pariurilor pierdute nu depașește această sumă)
  • Dacă plasați mai multe pariuri de tipul Scor Corect pe rezultate diferite, atunci bonusul va fi egal cu diferența dintre miză și câștig. Dacă de exemplu plasezi șase pariuri pe 20RON fiecare și le pierzi pe toate șase, atunci vei primi un bonus de 120RON. Dar dacă pierzi cinci pariuri de 20RON și cel de-al șaselea este câștigat la o cotă de 8, atunci ești pe profit cu 40RON și nu vei mai primi bonusul.
  • Bonusul este acordat în cont în maxim 24 ore de la primirea lui. Acesta trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 înainte să poată fi retras. Dacă ați primit bonusul maxim de 180RON, atunci trebuie să rulați suma de 540RON înainte sa puteți solicita o retragere. Aveți un termen de 30 zile să indepliniți condițiile de rulaj.

Termeni si condiții ofertă Starburst:

  • Pentru a primi cele șapte rotiri la Starburst trebuie sa plasați cel puțin un pariu pe opțiunea Scor Corect (orice sumă de bani).
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile între duminică, ora 13:00 și luni, ora 01:59.
  • Suma de bani câștigată la Starburst trebuie rulată o dată înainte să poată fi retrasă. Daca ați caștigat 80RON, trebuie să rulați apoi suma de 80RON înainte să puteți retrage bonusul. Condițiile de rulaj trebuie îndeplinite până luni dimineața la ora 01:59

cote.png

Pariază acum pe meciul România - Ungaria! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi