100% banii înapoi pe Real Madrid - Liverpool dacă se dictează un penalty!

Astăzi au loc opt meciuri din cadrul etapei a patra din grupele Ligii Campionilor, iar atracția principală a zilei este partida dintre Real Madrid și Liverpool. 

Această casă de pariuri vine cu o promoție interesantă la meciul dintre "galactici" și "cormorani". Toate pariurile pierdute pe opțiunea Scor Corect vor fi rambursate în limita a 180RON dacă se acordă un penalty pe durata partidei. Indiferent de suma pariată sau de rezultatul pariului primiți și șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst.

real-liverpool.png

Termeni și condiții:

  • Pentru această promoție se califică doar pariurile single plasate pe opțiunea Scor Corect la partida Real Madrid - Liverpool, înainte ca aceasta să înceapă. Pariurile live și multiple nu se califică.
  • Bonusul maxim este de 180RON și este acordat doar dacă se dictează un penalty pe durata meciului.
  • În cazul în care puneți mai multe pariuri eligibile, bonusul va fi egal cu diferența dintre suma mizată și suma câștigată. 
  • Bonusul va fi acordat în cont în maxim 24 de ore de la terminarea meciului și trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 în interval de maxim 30 de zile înainte să poată fi retras.
  • Cele șapte rotiri gratuite vor fi disponibile în jocul Starburst de miercuri, ora 13:00 și până sâmbătă, ora 01:59. Valoarea unei rotiri este de 1RON.
  • Câștigurile rezultate din urma acestor rotiri trebuie rulate o dată în cadrul aceluiași joc și în cadrul aceluiași interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci
În tur echipa lui Ancelotti a câștigat fără emoții cu 3-0, scor stabilit încă din prima repriză. La prima vedere pe "cormorani" îi așteaptă un meci și mai greu ca data trecută, ținând cont că de data aceasta trebuie să joace pe Santiago Bernabéu. Deși poate cu nu mult timp în urmă acesta ar fi fost un meci foarte echilibrat, acum casele de pariuri consideră că oaspeții n-au nici o șansă, Real având o cotă de doar 1.20 la victorie. Faptul că deținătoarea Ligii Campionilor vine după 11 victorii consecutive în care a marcat de 46 de ori a contribuit serios la situația actuală și la diferența atât de mare de cote.

Cele mai probabile scoruri sunt cele de 2-0 și 3-0, cu o cotă de 8.50 fiecare. Dar casa de pariuri care vă oferă această promoție și-a luat măsuri de precauție în caz că scorul capătă proporții, băgând în ofertă chiar scoruri corecte precum 8-0 sau 8-1. Mai jos puteți vedea lista completă de cote la această partidă.

real-liverpool-2.png 

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi