100% banii înapoi pe QPR - Aston Villa dacă se acordă un penalty!

Astăzi are loc ultimul meci din etapa a noua din Premier League. Cu începere de la ora 22:00 se întâlnesc QPR și Aston Villa, două echipe care sunt într-o criză foarte mare de rezultate.

Echipa gazdă este "lanterna roșie" a campionatului cu doar patru puncte și se află deja la a treia înfrângere consecutivă. De partea cealaltă Aston Villa a început bine sezonul, obţinând zece puncte în primele patru meciuri, dar de atunci n-a reușit să mai scoată vreun punct. Astfel echipa pregătită de Paul Lambert vine după patru eșecuri la rând în care n-a marcat vreun gol însă a primit 11. Este drept însă că printre adversarii întâlniți în ultimele runde se numără echipe precum Chelsea, Arsenal și Manchester City.

Dacă credeți că puteți ghici scorul corect al acestei partide, atunci puteți profita de pe urma următoarei promoții:

Această casă de pariuri online rambursează toate pariurile pierdute de tipul Scor Corect în limita a 180RON dacă se acordă un penalty pe durata partidei. În plus, primiți garantat și șapte rotiri gratuite la jocul Starburst indiferent de rezultat și de suma pariată.

promotie.png

Termenii și condițiile promoției:

  • Pentru această promoție se califică doar pariurile single plasate pe partida QPR - Aston Villa, înainte ca aceasta să înceapă. Pariurile live și multiple nu se califică.
  • Puteți plasa oricâte pariuri doriți, dar bonusul va fi egal cu diferența dintre suma pariată și suma câștigată. 
  • Bonusul maxim este de 180RON și este acordat doar dacă se dictează un penalty pe durata meciului.
  • Bonusul va fi creditat în cont în maxim 24 de ore de la terminarea meciului și trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 în interval de maxim 30 de zile înainte să poată fi retras.
  • Cele șapte rotiri la Starburst vor fi disponibile de marți, ora 13:00 și până miercuri, ora 01:59.
  • Câștigurile acumulate din urma acestor rotiri trebuie rulate o dată în cadrul aceluiași joc și în cadrul aceluiași interval orar.

Cote oferite
Casele de pariuri consideră că cel mai probabil scor pentru această confruntare este cel de 1-1, cota oferită fiind de 6.00. Și o victorie cu 1-0 a gazdelor pare destul de probabilă, cota fiind de 6.50. Dacă credeți că vom avea parte de o confruntare spectaculoasă, puteți încerca scoruri precum: 3-2 (34.00), 3-3 (81.00) sau 2-4 (126.00). Mai jos puteți vedea o listă completă cu cotele oferite:

promotie-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi