100% banii înapoi pe Las Palmas - Numancia dacă se marchează în primele șapte minute!

Astăzi nu avem parte de prea mult fotbal european, dar chiar și așa vă prezentăm o ofertă interesantă pe ultima partidă din turul 3 al Cupei Regelui Spaniei.  

Toate pariurile de tipul Scor Corect pierdute pe confruntarea dintre Las Palmas și Numancia vor fi rambursate în limita a 180RON dacă se marchează un gol în primele șapte minute ale întâlnirii. Odată ce ați plasat un pariu pe scorul corect al acestei partide primiți garantat și șapte rotiri la jocul de cazino Starburst.

Oferta este valabilă la această casă de pariuri!

laspalmas-numancia.png

Termeni și condiții ofertă

  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate pe meciul Las Palmas - Numancia înainte ca acesta să înceapă. Partida se joacă de la ora 22:00.
  • Sunteți rambursat integral în limita sumei de 180RON dacă se marchează în primele șapte minute (00:01- 06:59).
  • Puteți plasa oricâte pariuri doriți, dar bonusul va fi egal cu diferența dintre suma totală plasată pe pariuri care se califică pentru promoție și profit. Dacă de exemplu puneți șapte pariuri pe 20RON fiecare pe scoruri diferite, și câștigați un pariu de cotă 5.50, atunci sunteți eligibil pentru un bonus de 30RON deoarece ați investit 140RON și ați câștigat doar 110RON.
  • Bonusul va fi creditat în cont în maxim 24 ore de la încheierea partidei. Acesta trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 înainte să poată fi retras. Aveți la dispoziție 30 zile să îndepliniți condițiile de rulaj.
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile de vineri, ora 13:00 până sâmbătă, ora 01:59.
  • Suma câștigată la Starburst trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc până sâmbătă, ora 01:59.

Despre meci
Ambele combatante joacă în  Liga Adelante, care este al doilea eșalon valoric din Spania. Echipa gazdă pornește cu prima șansă, lucru care n-ar trebui să ne mire ținând cont că aceasta o duce mult mai bine și în campionat. Casele de pariuri consideră că cel mai probabil scor pentru această confruntare este de 1-0 în favoarea gazdelor, cota oferită fiind de 6.00. Scorul de 1-1 are și el o cotă de 7.00. Mai jos puteți vedea lista completă cu cotele oferite pentru această partidă.

laspalmas-numancia-2.png

Pariază acum pe meciul Las Palmas - Numancia! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi