100% banii înapoi pe Italia - Croația dacă se dictează un penalty!

În această seară cu începere de la ora 21:45 Stadio Giuseppe Meazza din Milano găzduiește o confruntare foarte tare între două naționale în formă, care au jucat la Mondialul din Brazilia: Italia și Croația. Ambele combatante vin după patru victorii consecutive. Croații n-au primit niciun gol, iar italienii au încasat unul singur în aceste patru dispute. La această partidă avem și o promoție foarte interesantă:

Toate pariurile de tipul Scor Corect vor fi rambursate în limita a 180RON dacă se acordă un penalty pe durata meciului. Indiferent de ceea ce se va întâmpla pe teren primiți garantat și șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst. Oferta este valabilă la această casă de pariuri online.

Promoția este una foarte interesantă deoarece nu este deloc exclus să avem parte de o lovitură de pedeapsă pe durata meciului. Va fi un meci încins între două formații în formă, cu jucători temperamentali, iar orice este posibil în cele 90 de minute de joc.

italia-croatia.png

Termeni și condiții

  • Pentru această promoție se califică doar pariurile single plasate pe opțiunea Scor Corect la confruntarea dintre Italia și Croația, înainte ca aceasta să înceapă. Pariurile live și multiple nu se califică.
  • Bonusul maxim este de 180RON și este acordat doar dacă se dictează un penalty pe durata partidei.
  • În cazul în care puneți mai multe pariuri eligibile, bonusul va fi egal cu diferența dintre suma mizată și suma câștigată. 
  • Bonusul va fi adăugat în balanța contului în maxim 24 de ore de la terminarea partidei. Înainte de a putea efectua o retragere este necesar să rulați bonusul de trei ori pe cote de minim 1.50 în interval de maxim 30 de zile. 
  • Cele șapte rotiri gratuite vor putea fi folosite în jocul Starburst de luni, ora 13:00 și până marți, ora 01:59.
  • Câștigurile rezultate din urma acestor rotiri trebuie rulate o dată în cadrul aceluiași joc și în cadrul aceluiași interval orar.

Casele de pariuri se așteaptă la o partidă foarte săracă în goluri, cota pentru "sub 2.5 goluri" fiind de doar 1.45. Acest lucru se reflectă și în cotele pentru opțiunea Scor Corect. O victorie a gazdelor cu 1-0 pare să fie cel mai realist scor, cota oferită fiind de 5.50. Rezultate precum 1-1 sau 0-0 sunt de asemenea destul de probabile, având cote de 6.00 respectiv 7.00. Mai jos puteți vedea o listă completă de cote:

italia-croatia-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere..

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi