100% banii înapoi pe Hertha Berlin - VFB Stuttgart dacă se acordă un penalty!

Mai țineți minte acele promoții cu rambursarea banilor pe un meci dacă se acorda cartonaș roșu sau penalty pe durata lui? Sportingbet (deschide un cont acum!) vine cu o veste bună pentru toți clienții săi: această promoție este disponibilă acum zilnic la câte o partidă din ofertă.

meciul-zilei.png

Astăzi, 3 Octombrie 2014, toate pariurile pierdute de tipul Scor Corect vor fi rambursate în limita a 180RON daca se acorda un penalty pe durata meciului Hertha Berlin - VFB Stuttgart.

Mai mult decât atat, indiferent dacă se acordă sau nu un penalty, odată ce ați plasat un astfel de pariu primiți automat șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst.

Partida Hertha Berlin - Stuttgart are loc la ora 21:30. Cele două echipe nu trec prin momente deloc bune, ambele având doar câte cinci puncte. Stuttgart vine după o victorie și o înfrângere cu 1-0, în timp ce Hertha Berlin a pierdut în ultima etapă cu același scor. Și ultima partidă directă jucată pe Olympiastadion Berlin s-a terminat cu scorul de 1-0 pentru oaspeți. Cota pentru acest rezultat este de 7.50 în favoarea gazdelor și 8.50 în favoarea echipei oaspete.

Alte cote:
Hertha Berlin 2 - 0 VFB Stuttgart @ 10.00
Hertha Berlin 3 - 1 VFB Stuttgart @ 19.00
Hertha Berlin 1 - 1 VFB Stuttgart @ 6.00
Hertha Berlin 2 - 2 VFB Stuttgart @ 15.00
Hertha Berlin 0 - 2 VFB Stuttgart @ 15.00
Hertha Berlin 2 - 4 VFB Stuttgart @ 101.00

meciul-zilei-2.png

Termenii si conditiile ofertă penalty:

  • Sunt luate în considerare doar pariurile de tipul Scor corect plasate înainte ca meciul să înceapă.
  • Sunteți rambursat în limita sumei de 180RON, indiferent de numărul de pariuri plasate (atâta timp cât plasați pariuri eligibile pentru această promoție, iar suma pariurilor pierdute nu depașeste această sumă)
  • Bonusul este acordat în cont în maxim 24 ore de la primirea lui. Acesta trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 înainte să poată fi retras. Dacă ați primit bonusul maxim de 180RON, atunci trebuie să rulați suma de 540RON înainte sa puteți solicita o retragere. Aveți un termen de 30 zile să indepliniți condițiile de rulaj.

Termeni si conditii oferta Starburst:

  • Pentru a primi cele șapte rotiri la Starburst trebuie sa plasați cel puțin un pariu pe opțiunea Scor Corect (orice sumă de bani).
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile între sâmbătă, ora 13:00 și duminică, ora 01:59.
  • Suma de bani câștigată la Starburst trebuie rulată o dată înainte să poată fi retrasă. Daca ați caștigat 50RON, trebuie să rulați apoi suma de 50RON înainte să puteți retrage bonusul. Condițiile de rulaj trebuie îndeplinite până duminică dimineața la ora 01:59.

Pariază acum pe meciul Hertha Berlin - VFB Stuttgart! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi