100% banii inapoi pe Grecia - Romania daca se acorda un cartonas rosu!

Meciul Grecia - Romania este foarte important pentru viitorul nationalei noastre, iar un eventual succes ne-ar putea da multa incredere pentru meciurile care vor urma in aceasta campanie de calificare. Cu ocazia acestui meci, v-am prezentat in urma cu cateva zile promotia pe care aceasta casa de pariuri o oferea clientilor noi: 100% bani inapoi pe toate pariurile pierdute de tipul Scor Corect plasate pe partida Grecia - Romania, in limita a 100RON

Acum, aceeasi casa de pariuri vine cu o noua oferta pe acest meci, de data aceasta adresata tuturor pariorilor (inclusiv celor care au deja un cont deschis):

Toate pariurile pierdute de tipul Scor corect si Rezultat Dublu (Pauza/Final) pe partida dintre Grecia - Romania vor fi rambursate in limita a 180RON daca se acorda un cartonas rosu pe durata meciului.

Mai mult decat atat, indiferent daca se acorda sau nu un cartonas rosu odata ce ati pariat pe una din aceste optiuni primiti automat sapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst!

promotie-cartonas-rosu.png

Termeni si conditii oferta cartonas rosu:
- Sunt luate in considerare doar pariurile de tipul Scor corect si Rezultat Dublu (Pauza/Final) plasate inainte ca meciul sa inceapa.
- Sunteti rambursat in limita sumei de 180RON, indiferent de numarul de pariuri plasate (atata timp cat plasati pariuri eligibile pentru aceasta promotie, iar suma pariurilor pierdute nu depaseste aceasta suma)
- Bonusul trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 inainte sa poata fi retras. Daca ati primit bonusul maxim de 180RON, atunci trebuie sa rulati suma de 540RON inainte sa puteti solicita o retragere. Aveti un termen de 30 zile sa indepliniti conditiile de rulaj.

Termeni si conditii oferta Starburst:
- Pentru a primi cele sapte rotiri la Starburst trebuie sa plasati cel putin un pariu pe una din optiunile de pariere Scor corect sau Rezultat Dublu (Pauza/Final).
- Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile luni, intre ora 13:00 si marti, ora 01:59.
- Suma de bani castigata la Starburst trebuie rulata o data inainte sa poata fi retrasa. Daca ati castigat 30RON, trebuie sa rulati apoi suma de 30RON inainte sa puteti retrage bonusul. Conditiile de rulaj trebuie indeplinite pana marti dimineata la ora 01:59.

Cum afecteaza aceasta promotie pe utilizatorii noi?
Un utilizator nou poate beneficia de ambele promotii: "100% bani inapoi pe toate pariurile pierdute de tipul scor corect in limita a 100RON" si "100% bani inapoi pe toate pariurile pierdute de tipul Scor corect / Rezultat dublu in limita a 180RON daca se acorda un cartonas rosu".

Beneficiati de prima promotie in limita a 100RON, iar daca ati pariat mai mult pe Scor corect sau ati plasat pariuri suplimentare pe optiunea Rezultat dublu beneficiati si de a doua promotie in limita a 180RON.

Exemple:
- Mizezi 180RON pe un pariu de tipul Scor Corect si il pierzi. Daca nu se acorda cartonas rosu, primesti 100RON inapoi, iar daca se arata cartonasul rosu primesti inapoi suma de 180RON. Chiar daca pariezi mai mult, suma maxima pe care o poti primi pe optiunea "Scor corect"este de 180RON.

- Mizezi 100RON pe un pariu de tipul Scor corect si inca 180 RON pe un pariu de tipul "Marcator oricand". In caz ca pierzi ambele pariuri, dar nu se acorda un cartonas rosu, atunci primesti suma de 100RON inapoi. In caz ca pierzi ambele pariuri si s-a acordat si un cartonas rosu, atunci esti rambursat cu suma totala de 280RON!

 Ambele oferte sunt valabile la sportingbet.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi