100% banii înapoi pe Finlanda - România dacă se acordă un cartonaș roșu!

Pe 14 octombrie 1973 România bătea pe Finlanda cu 9-0 obținând cea mai clară victorie din istorie. Coincidența face ca astăzi, tot într-o zi de 14 octombrie, la distanța de 43 de ani de la acel succes, să întâlnim din nou Finlanda. 

Repetarea acelui scor este o misiune imposibilă, iar acum am fi mai mult decât mulțumiți cu un succes la un gol diferență. După declarațiile selecționerului, nici o remiză n-ar fi chiar o tragedie. Un rezultat de 1-1 are o cotă de 5.75, acesta fiind scorul considerat de casele de pariuri ca fiind cel mai probabil pentru această întâlnire. O victorie cu 1-0 a tricolorilor are o cotă de 6.00, un succes cu același scor a finlandezilor are o cotă de 6.50, iar un rezultat alb are o cotă tot de 6.50.

Dacă vă simțiți inspirați și credeți că puteți ghici scorul acestei întâlniri, atunci vă prezentăm o ofertă destul de interesantă de care se merită să profitați.

Toate pariurile pierdute pe opțiunea "Scor Corect" vor fi rambursate în limita a 180RON dacă se acordă un cartonaș roșu pe parcursul meciului. Odată ce ați plasat un pariu de tipul "Scor Corect" primiți garantat și șapte rotiri la jocul de cazino Starburst indiferent de rezultatul acestuia și indiferent de suma pariată.

Oferta este valabilă la această casă de pariuri online.

finlanda-romania.png

Termeni și condiții ofertă cartonaș roșu:

  • Pentru această promoție se califică doar pariurile single plasate pe opțiunea "Scor Corect" pe partida dintre Finlanda și România, înainte ca meciul să înceapă.
  • Pariurile multiple și pariurile live nu sunt luate în considerare.
  • Sunteți rambursat integral în limita a 180RON.
  • Puteți plasa oricâte pariuri doriți însă bonusul va fi egal cu suma totală pierdută de voi. Dacă de exemplu plasați 10 pariuri pe 10 scoruri diferite pe câte 10RON fiecare, și câștigați un pariu de cotă 6.00, atunci înseamnă că ați recuperat 60RON, și sunteți cu 40RON pe minus. Acesta va fi bonusul primit dacă se acordă un cartonaș roșu.
  • Bonusul este acordat în maxim 24 ore de la terminarea meciului.
  • După acordarea bonusului aveți la dispoziție un termen de 30 zile să îl rulați de trei ori pe cote de minim 1.50.

Termeni si condiții ofertă Starburst:

  • Cele șapte rotiri la Starburst sunt acordate indiferent de suma de bani pariată și indiferent dacă pariul este câștigător sau nu.
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile de miercuri, ora 13:00 și până joi, ora 01:59.
  • Câștigurile acumulate la Starburst trebuie rulate în același joc o dată până joi la ora 01:59.

finlanda-romania-2.png

 Pariază acum pe meciul Finlanda - România! Ai bonus 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi