100% banii înapoi pe Estonia - Anglia dacă se marchează în primele șapte minute!

Această casă de pariuri rambursează toate pariurile pierdute pe opțiunea "Scor Corect" la partida Estonia - Anglia în limita a 180RON dacă se marchează un gol în primele șapte minute.

Mai mult decât atât, indiferent dacă se marchează rapid sau nu, odată ce ați plasat un astfel de pariu primiți automat șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst.

Partida se joacă cu începere de la ora 19:00 și contează pentru etapa a treia din Grupa E de calificare pentru Campionatul European din Franța 2016. Estonia a pierdut joi în Lituania cu 0-1, în timp ce tot joi, Anglia s-a "distrat" cu micuța națională din San Marino, câștigând fără probleme: scor 5-0.

Englezii n-au reușit în ultimele meciuri să marcheze în primele minute, dar ar putea s-o facă în compania Estoniei, ținând cont că întâlnesc un adversar accesibil. Echipa gazdă a acestei confruntări a jucat la începutul lunii septembrie un amical cu Suedia, iar Ibrahimovic a reușit să deschidă scorul încă din minutul 3, astfel încât nu este imposibil să asistăm la un gol marcat rapid în această seară.

estonia-anglia.png

Termeni și condiții ofertă gol rapid:

  • Sunt luate în considerare doar pariurile de tipul Scor corect plasate înainte ca meciul să înceapă.
  • Sunteți rambursat în limita sumei de 180RON dacă se marchează în primele șapte minute (00:01- 06:59), indiferent de numărul de pariuri plasate (atâta timp cât plasați pariuri eligibile pentru această promoție, iar suma pariurilor pierdute nu depașește 180 RON)
  • Dacă plasați mai multe pariuri de tipul Scor Corect pe rezultate diferite, atunci bonusul va fi egal cu diferența dintre miză și câștig. Dacă de exemplu plasaţi patru pariuri de 25 lei fiecare și le pierdeţi pe toate patru, atunci veti primi un bonus de 100RON. Dar dacă pierdeţi trei pariuri de 25 lei și cel de-al patrulea este câștigat la o cotă de 6.50, atunci sunteţi pe profit și nu veţi mai primi bonusul.
  • Bonusul este acordat în cont în maxim 24 ore de la terminarea meciului. Acesta trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 înainte să poată fi retras. Dacă ați primit bonusul maxim de 180RON, atunci trebuie să rulați suma de 540RON înainte sa puteți solicita o retragere. Aveți un termen de 30 zile să îndepliniți condițiile de rulaj.

Termeni și condiții ofertă Starburst:

  • Pentru a primi cele șapte rotiri la Starburst trebuie sa plasați cel puțin un pariu pe opțiunea Scor Corect (orice sumă de bani).
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile de luni, ora 13:00 până marți, ora 01:59.
  • Suma de bani câștigată la Starburst trebuie rulată o dată înainte să poată fi retrasă. Daca ați caștigat 60RON, trebuie să rulați apoi suma de 60RON înainte să puteți retrage bonusul. Condițiile de rulaj trebuie îndeplinite până marți dimineața la ora 01:59.

cote.png

 Pariază acum pe meciul Estonia - Anglia! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi