100% banii înapoi pe Cheltenham - Bristol City dacă se marchează în primele șapte minute!

Astăzi nu prea avem meciuri importante de fotbal, dar chiar și așa vă oferim o promoție destul de interesantă pe o partidă din Anglia Johnstone's Paint Trophy:

Toate pariurile pierdute de tipul Scor Corect pe meciul dintre Cheltenham și Bristol City vor fi rambursate integral în limita a 180 RON dacă se marchează un gol în primele șapte minute. Oferta este valabilă la această casă de pariuri online!

Mai mult decât atât, indiferent dacă se marchează rapid sau nu, odată ce ați plasat un astfel de pariu primiți automat șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst.

Partida dintre Cheltenham și Bristol City se joacă astăzi la ora 21:45. Echipa gazdă ocupă poziția a zecea în League Two și nu este într-o formă deloc bună, reușind doar două puncte în ultimele cinci meciuri. De partea cealaltă, Bristol City este lider in League One cu 25 puncte după 11 etape având evoluții foarte convingătoare până acum. Bineînțeles, echipa oaspete este considerată de casele de pariuri ca fiind favorită în această confruntare. 

oferta.png

Termeni și condiții ofertă gol rapid:

  • Sunt luate în considerare doar pariurile de tipul Scor corect plasate înainte ca meciul să înceapă.
  • Sunteți rambursat în limita sumei de 180RON dacă se marchează în primele șapte minute (00:01- 06:59), indiferent de numărul de pariuri plasate (atâta timp cât plasați pariuri eligibile pentru această promoție, iar suma pariurilor pierdute nu depașeste această sumă)
  • Dacă plasați mai multe pariuri de tipul Scor Corect pe rezultate diferite, atunci bonusul va fi egal cu diferența dintre miză și câștig. Dacă de exemplu plasezi patru pariuri de 25 lei fiecare și le pierzi pe toate patru, atunci vei primi un bonus de 100RON. Dar dacă pierzi trei pariuri de 25 lei și cel de-al patrulea este câștigat la o cotă de 8, atunci ești pe profit și nu vei mai primi bonusul.
  • Bonusul este acordat în cont în maxim 24 ore de la terminarea meciului. Acesta trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 înainte să poată fi retras. Dacă ați primit bonusul maxim de 180RON, atunci trebuie să rulați suma de 540RON înainte sa puteți solicita o retragere. Aveți un termen de 30 zile să îndepliniți condițiile de rulaj.

Termeni și condiții ofertă Starburst:

  • Pentru a primi cele șapte rotiri la Starburst trebuie sa plasați cel puțin un pariu pe opțiunea Scor Corect (pe orice sumă de bani).
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile de joi, ora 13:00 până vineri, ora 01:59.
  • Suma de bani câștigată la Starburst trebuie rulată o dată înainte să poată fi retrasă. Daca ați caștigat 60RON, trebuie să rulați apoi suma de 60RON înainte să puteți retrage bonusul. Condițiile de rulaj trebuie îndeplinite până vineri dimineața la ora 01:59.

 cote-oferta.png

Pariază acum pe meciul Cheltenham - Bristol City! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi