100% banii înapoi pe Celta Vigo - Levante dacă se marchează în primele 7 minute!

Astăzi începe etapa a noua din Spania Primera Division cu meciul dintre Celta Vigo și Levante. Echipa gazdă ocupă un onorabil loc șapte cu 13 puncte, fiind însă în scădere de formă față de începutul sezonului deoarece a obținut un singur punct în ultimele două etape. De partea cealaltă, cei de la Levante trec prin momente grele ocupând penultimul loc în clasament cu numai 5 puncte. Punctul lor slab a fost defensiva, ei având cea mai slabă apărare din divizie cu 20 goluri încasate în opt meciuri.

Dacă vă simțiți inspirat și credeți că puteți nimeri scorul corect al acestui meci, atunci vă recomandăm să profitați de pe urma următoarei promoții:

Toate pariurile pierdute pe opțiunea "Scor corect" la meciul dintre Celta Vigo și Levante vor fi rambursate integral în limita a 180RON dacă se marchează în primele șapte minute. Ca bonus primiți și șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst indiferent de rezultatul meciului și indiferent de minutul în care se deschide scorul.

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere.

celtavigo-levante.png

Termeni și condiții ofertă:

  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul "Scor Corect" plasate pe partida dintre Celta Vigo și Levante înainte ca aceasta să înceapă.
  • Pariurile eligibile pierdute vor fi rambursate integral în limita a 180RON dacă se marchează un gol până în 06:59.
  • Pariurile live sau pariurile multiple nu se califică pentru promoție.
  • Puteți paria pe mai mult de un scor corect dacă doriți acest lucru, dar atunci bonusul va fi egal cu diferența dintre suma pariată și câștig.
  • Bonusul va fi creditat în cont în maxim 24 ore de la terminarea partidei și trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 în interval de maxim 30 de zile înainte să poată fi retras.
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile de sâmbătă, ora 13:00 până duminică, ora 01:59. Suma câștigată din urma acestor rotiri trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și în cadrul aceluiași interval orar.

Cât de posibil este scenariul unui gol în primele șapte minute?
La prima vedere pare destul de greu de crezut că vom asista la un gol marcat în primele minute însă acest scenariu nu este atât de imposibil. În ultima etapă de campionat, cei de la Celta Vigo au primit un gol din penalty în minutul 6. Ei au reușit și un gol rapid (minutul 3) în meciul cu Deportivo jucat în campionat în urmă cu o lună. Și cei de la Levante au avut în ultima vreme meciuri cu începuturi fulminante. Aceștia au marcat în minutul 2 a partidei cu Eibar (jucată în urmă cu două săptămâni). Etapa trecută, dar și în urmă cu trei etape ei au primit goluri în primul sfert de oră, ceea ce arată că putem avea parte oricând de un început interesant de meci.

Mai jos puteți vedea lista cu cotele oferite pe opțiunea Scor Corect la această confruntare.

celtavigo-levante-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi