100% banii înapoi pe Bristol City - AFC Wimbledon dacă se arată un cartonaș roșu!

Astăzi la ora 21:45 are loc meciul dintre Bristol City și AFC Wimbledon. Partida contează pentru runda a treia din Anglia Johnstone's Paint Trophy, cunoscută și sub numele de Cupa LDV Vans.

Echipa gazdă este lider în Ligue One cu cinci puncte peste ocupanta poziției secunde, în timp ce formația oaspete se află doar pe locul 17 în League Two. Astfel Bristol City este favorită certă în această dispută, cu o cotă de doar 1.40 la victorie. La această confruntare avem și o promoție interesantă:

Această casă de pariuri online rambursează toate pariurile pierdute pe opțiunea Scor Corect în limita a 180RON dacă se acordă un cartonaș roșu pe durata primelor 90 de minute de joc. Indiferent de suma pariată sau de rezultatul meciului primiți și șapte rotiri la jocul de cazino Starburst.

cartonas-rosu.png

Termeni și condiții promoție

  • Pentru această promoție se califică doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate pe meciul dintre Bristol City și AFC Wimbledon înainte ca acesta să înceapă.
  • Pariurile live și pariurile multiple nu se califică pentru această ofertă.
  • Pariurile eligibile pierdute vor fi rambursate integral în limita a 180RON, dacă se acordă un cartonaș roșu pe durata primelor 90 de minute de joc.
  • Eventualele reprize de prelungire nu sunt luate în considerare.
  • Dacă plasați mai mult de un pariu eligibil atunci bonusul va fi egal cu diferența dintre suma pariată și suma câștigată.
  • Bonusul va fi creditat în cont pe parcursul zilei de miercuri și trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 în interval de maxim 30 de zile înainte să poată fi retras.
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile de miercuri, ora 13:00 până joi, ora 01:59. 
  • Suma câștigată din urma acestor rotiri trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și în cadrul aceluiași interval orar.

cote.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi