100% banii înapoi pe Bayern München - AS Roma dacă se marchează în primele șapte minute!

În această seară au loc încă opt meciuri din etapa a patra din grupele Ligii Campionilor, iar cea mai interesantă partidă este cea dintre Bayern München și AS Roma. Echipa lui Guardiola a învins-o în weekend pe rivala Dortmund, ajungând la al 15-lea meci consecutiv fără înfrângere (din care 12 victorii), în timp ce romanii n-au avut evoluții prea convingătoare după umilința din tur cu Bayern. Aceștia vin după o înfrângere cu 0-2 la Napoli. Va fi interesant de văzut cum se va desfășura partida din această seară de pe Allianz Arena.

Dacă credeți că vom avea parte de un început furtunos de meci în care se va marca foarte rapid sau pur și simplu vă credeți inspirat în a ghici scorul corect de la această confruntare, atunci trebuie să profitați de pe urma următoarei promoții:

Această casă de pariuri online vă rambursează toate pariurile pierdute pe opțiunea Scor Corect în limita a 180RON cu condiția să se marcheze un gol în primele șapte minute de joc. Indiferent de rezultatul final sau de minutul marcării primului gol primiți și șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst.

bayern-roma.png

Termeni și condiții ofertă

  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul "Scor Corect" plasate pe confruntarea dintre Bayern München și AS Roma înainte ca aceasta să înceapă.
  • Pariurile live și pariurile multiple nu se califică pentru această promoție.
  • Pariurile eligibile pierdute vor fi rambursate integral în limita a 180RON, dacă se marchează un gol până în minutul 06:59.
  • Puteți plasa oricâte pariuri eligibile doriți, dar atunci bonusul va fi egal cu diferența dintre suma mizată și suma câștigată.
  • Bonusul va fi creditat în cont în maxim 24 de ore de la terminarea meciului și trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 în interval de maxim 30 de zile înainte să poată fi retras.
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile de joi, ora 13:00 până vineri, ora 01:59. 
  • Suma câștigată din urma acestor rotiri trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și în cadrul aceluiași interval orar.

Cât de probabil este un gol în primele șapte minute?
În partida tur, romanii au rezistat doar nouă minute până când Robben a deschis scorul. De altfel ambele echipe au avut parte în ultima vreme de mai multe partide cu începuturi fulminante. Patru din ultimele cinci partide ale romanilor au avut un gol în primele zece minute de joc, iar două din ele au avut un gol chiar în primele patru minute - meciul cu Chievo de pe 18 octombrie și partida cu Napoli din ultima etapă, atunci când Higuain a deschis scorul în minutul 3. De asemenea, toate cele trei meciuri ale echipei lui Garcia din grupele Ligii Campionilor au avut parte de un gol înscris rapid. Roma a marcat în minutul 6 al meciului cu CSKA Moscova, dar a primit gol în minutul 4 al partidei cu Manchester City. De partea cealaltă, a trecut doar o săptămână de la ultimul meci în care bavarezii au marcat în primele șapte minute: confruntarea cu Hamburger SV din DFB Pokal.

Cote oferite
După "măcelul" din tur, casele de pariuri au acordat o cotă de numai 1.22 pentru o nouă victorie a bavarezilor, iar acest lucru se reflectă și în cotele pentru opțiunea Scor Corect. Cele mai probabile scoruri sunt 2-0 și 3-0 cu cote de 7.00, respectiv 8.00, în timp ce un succes la un gol diferență a romanilor are o cotă foarte mare, 29.00 pentru 0-1 și 1-2. Cota pentru repetarea rezultatului de 7-1 din tur este de 126.00. Mai jos pueți vedea o listă completă a scorurilor şi cotelor oferite:

bayern-roma-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi