100% banii înapoi pe Aston Villa - Manchester City dacă se marchează în primele șapte minute!

Astăzi, 4 octombrie 2014, cu începere de la ora 19:30 are loc partida dintre Aston Villa și Manchester City. "Cetațenii" vin după un egal în Liga Campionilor cu AS Roma, scor 1-1, partida în care au deschis scorul din penalty în minutul 4. Și în ultima etapă de campionat, echipa lui Pellegrini a reușit să marcheze rapid, Agüero punctând in minutul șapte. De partea cealaltă, Aston Villa a pierdut cu Chelsea săptămâna trecută cu 3-0, și acolo primul gol al meciului venind foarte devreme, Oscar marcând în minutul 7. Un gol rapid și în meciul de astăzi poate fi foarte benefic dacă profitați de următoarea promoție:

Toate pariurile pierdute de tipul Scor Corect pe partida Aston Villa - Manchester City vor fi rambursate în limita a 180 RON daca se marchează un gol în primele șapte minute ale meciului. Oferta este valabilă la această casă de pariuri online!

Mai mult decât atât, indiferent dacă se marchează rapid sau nu, odată ce ați plasat un astfel de pariu primiți automat șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst.

meciul-zilei.png

Termenii si conditiile ofertă gol rapid:

  • Sunt luate în considerare doar pariurile de tipul Scor corect plasate înainte ca meciul să înceapă.
  • Sunteți rambursat în limita sumei de 180RON, indiferent de numărul de pariuri plasate (atâta timp cât plasați pariuri eligibile pentru această promoție, iar suma pariurilor pierdute nu depașeste această sumă)
  • Dacă plasați mai multe pariuri de tipul Scor Corect pe rezultate diferite, atunci bonusul va fi egal cu diferența dintre miză și câștig. Dacă de exemplu plasezi două pariuri pe 50 lei fiecare și le pierzi pe amândouă, atunci vei primi un bonus de 100RON. Dar dacă pierzi un pariu de 50 lei și celălalt este câștigat la o cotă de 6, atunci ești pe profit și nu vei mai primi bonusul.
  • Bonusul este acordat în cont în maxim 24 ore de la terminarea meciului. Acesta trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 înainte să poată fi retras. Dacă ați primit bonusul maxim de 180RON, atunci trebuie să rulați suma de 540RON înainte sa puteți solicita o retragere. Aveți un termen de 30 zile să indepliniți condițiile de rulaj.

Termeni si conditii oferta Starburst:

  • Pentru a primi cele șapte rotiri la Starburst trebuie sa plasați cel puțin un pariu pe opțiunea Scor Corect (orice sumă de bani).
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile între duminică, ora 13:00 și luni, ora 01:59.
  • Suma de bani câștigată la Starburst trebuie rulată o dată înainte să poată fi retrasă. Daca ați caștigat 50RON, trebuie să rulați apoi suma de 50RON înainte să puteți retrage bonusul. Condițiile de rulaj trebuie îndeplinite până luni dimineața la ora 01:59.

Exemplu de cote:
Aston Villa 1 - 0 Manchester City @ 15.00
Aston Villa 1 - 1 Manchester City @ 8.00
Aston Villa 0 - 1 Manchester City @ 6.50
Aston Villa 0 - 3 Manchester City @ 10.00
Aston Villa 1 - 3 Manchester City @ 12.00
Aston Villa 1 - 4 Manchester City @ 23.00
Aston Villa 1 - 6 Manchester City @ 126.00

Pariază acum pe meciul Aston Villa - Manchester City ! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi