100% banii înapoi pe Anglia U21 - Portugalia U21 dacă se marchează în primele șapte minute!

Astăzi la ora 21.45 are loc la nivel de echipe de "under 21" un amical interesant între Anglia și Portugalia. Ambele formații au reușit să se califice la turneul final din 2015 după ce au trecut la baraj prin duble victorii de Croația, respectiv Olanda. Echipa gazdă vine după patru victorii consecutive, ultima înfrângere fiind suferită chiar în fața adversarei din această partidă, scor 0-1. De partea cealaltă echipa oaspete a câștigat ultimele cinci meciuri dar și 17 din ultimele 18.

La această confruntare avem o promoție interesantă oferită de acest bookmaker prin care toate pariurile pierdute de tipul Scor Corect vor fi rambursate în limita a 180RON dacă se marchează un gol în primele șapte minute. Indiferent de minutul în care se deschide scorul, primiți și șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst. 

anglia-portugalia-1.png

Ambele echipe au avut parte în ultimul an (în special englezii) de foarte multe meciuri cu un gol marcat în primul sfert de oră. Pentru a se da un gol în primele șapte minute este ceva mai greu însă nu este imposibil.

Termenii si condiţiile ofertă gol rapid:

  • Sunt luate în considerare doar pariurile de tipul Scor corect plasate înainte ca partida să înceapă.
  • Sunteți rambursat în limita sumei de 180RON indiferent de numărul de pariuri plasate dacă se marchează un gol până în minutul 06:59.
  • Dacă plasați mai multe pariuri de tipul Scor Corect pe rezultate diferite, atunci bonusul va fi egal cu diferența dintre miză și câștig. 
  • Bonusul este acordat în cont în maxim 24 de ore de la terminarea meciului. Acesta trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 înainte să poată fi retras. 

Termeni si condiţii ofertă Starburst:

  • Pentru a primi cele șapte rotiri la Starburst trebuie sa plasați cel puțin un pariu pe opțiunea Scor Corect (orice sumă de bani).
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile de vineri, ora 13:00 și până sâmbătă, ora 01:59.
  • Suma de bani câștigată la Starburst trebuie rulată o dată înainte să poată fi retrasă în cadrul aceluiași joc și interval orar.

Cote oferite
O remiză cu două goluri pare a fi cel mai probabil scor din perspectiva caselor de pariuri, cota oferită fiind de 6.50. Repetarea rezultatului din ultima întâlnire directă, 0-1, are o cotă de 9.50. Mai jos puteți vedea o listă completă cu cotele oferite la această confruntare:

anglia-portugalia-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi