100% banii inapoi la Steaua – Aktobe daca se va arata un cartonas rosu! Bonus sapte rotiri gratuite la Starbust!

Partida Steaua – Aktobe este foarte importanta pentru fotbalul romanesc deoarece o calificare a ros-albastrilor inseamna ca vom avea sigur cel putin o echipa in grupele unei competitii europene, iar Steaua va fi doar la un tur distanta de o calificare in grupele Ligii Campionilor.

Cu ocazia acestui meci, Pariuri-x in colaborare cu Sportingbet (Deschide un cont aici!) v-a oferit deja o promotie foarte interesanta prin care primiti inapoi sub forma de bonus toti banii pierduti pe pariurile de tip scor corect. (Vezi aici detaliile ofertei).

Dar aceasta nu este singura promotie oferita la acest meci! Daca pe durata acestei partide se acorda un cartonas rosu oricareia din echipe, atunci Sportingbet va rambursa toate pariurile pierdute pe urmatoarele optiuni de pariere: Scor corect, Rezultat Dublu (Pauza/Final) si Marcator Oricand.

Mai mult decat atat, indiferent daca se acorda sau nu cartonasul rosu, odata ce ati pariat pe una din optiunile despre care am vorbit mai sus  primiti automat sapte rotiri gratuite la jocul de cazinou Starburst

Promotie Steaua - Aktobe

Pentru a putea beneficia de aceasta oferta, trebuie sa va deschideti un cont prin acest link! 

Termeni si conditii promotie cartonas rosu:
- Sunt luate in considerare doar pariurile de tipul Scor corect, Rezultat Dublu (Pauza/Final) si Marcator Oricand, plasate inainte ca meciul sa inceapa.
- Sunteti rambursat doar daca se acorda cartonasul rosu in primele 90 minute plus prelungirile fiecarei reprize. Nu se iau in considerare eventuale reprize de prelungiri.
- Sunteti rambursat in limita sumei de 180RON, indiferent de numarul de pariuri plasate (atata timp cat plasati pariuri eligibile pentru aceasta promotie, iar suma pariurilor pierdute nu depaseste aceasta suma)
- Bonusul trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 inainte sa poata fi retras. Daca ati primit bonusul maxim de 180RON, atunci trebuie sa rulati suma de 540RON inainte sa puteti solicita o retragere. Aveti un termen de 30 zile sa indepliniti conditiile de rulaj.

Termeni si conditii promotie Starbust:
- Pentru a primi cele sapte rotiri la Starbust trebuie sa plasati cel putin un pariu pe una din optiunile de pariere Scor corect, Rezultat Dublu (Pauza/Final) si Marcator Oricand.
- Rotirile la jocul Starbust vor fi disponibile joi, intre orele 13:00 si vineri, orele 01:59.
- Suma de bani castigata la Starbust trebuie rulata o data inainte sa poata fi retrasa. Daca ati castigat 30RON, trebuie sa rulati apoi suma de 30RON inainte sa puteti retrage bonusul.  Conditiile de rulaj trebuie indeplinite pana joi dimineata la orele 01:59.

Pariaza acum pe meciul Steaua – Aktobe!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi