100% banii înapoi la meciul West Bromwich - Manchester United dacă se marchează în primele șapte minute!

Astăzi cu începere de la ora 22:00 West Bromwich primește vizita celor de la Manchester United în ultima partidă a etapei cu numărul 8 din Anglia Premier League.

La această partidă venim cu o promoție interesantă prin care toate pariurile pierdute pe opțiunea "Scor Corect" vor fi rambursate integral în limita a 180RON dacă se marchează un gol în primele șapte minute. Oferta este valabilă la această casă de pariuri online.

Dacă plasați un pariu pe opțiunea "Scor Corect" veți primi garantat și șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst indiferent dacă se marchează un gol rapid sau nu.

westbrom-manchester.png

Termeni și condiții ofertă:

  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate pe partida dintre West Brom și Manchester United înainte ca aceasta să înceapă.
  • Pariurile eligibile pierdute vor fi rambursate integral în limita a 180RON dacă se marchează un gol până în 06:59.
  • Pariurile live sau pariurile multiple nu se califică pentru promoție.
  • Puteți paria pe mai mult de un scor corect dacă doriți acest lucru, dar atunci bonusul va fi egal cu diferența dintre suma pariată și câștig.
  • Bonusul este acordat în cont în maxim 24 ore de la terminarea meciului. Acesta trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 înainte să poată fi retras.
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile de marți, ora 13:00 până miercuri, ora 01:59. Suma câștigată din urma acestor rotiri trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc înainte să poată fi retrasă.

Despre meci
Oaspeții acestei partide se confruntă cu câteva probleme de efectiv în condițiile în care Rooney este suspendat, iar jucători precum Valencia sau Evans sunt accidentați. De altfel "diavolii roșii" au avut evoluții oscilante în acest sezon, nereușind să câștige niciuna din cele patru deplasări oficiale jucate până acum. Mai mult decât atât, aceștia au suferit câteva înfrângeri umilitoare precum 3-5 cu Leicester sau 0-4 cu MK Dons. Cel mai probabil scor pentru această confruntare este 1-1, cota oferită pentru acesta fiind de 7.00. Mai jos puteți vedea o listă completă cu toate cotele oferite pentru opțiunea "Scor Corect":

westbrom-manchester-2.png

Pariază acum pe meciul West Brom - Manchester United! Bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi