100% banii înapoi la meciul Verona - Lazio dacă se acordă un cartonaș roșu!

Marți și miercuri s-au jucat nouă din cele zece partide din etapa a noua din Italia Serie A. Din această rundă intermediară a mai rămas de disputat un singur meci: cel dintre Verona și Lazio. Acesta se dispută astăzi, joi 30 octombrie 2014, pe Stadio Marc'Antonio Bentegodi din Verona cu începere de la ora 21:45. La această confruntare avem o promoție foarte interesantă.

Plasați la acest bookmaker un pariu pe opțiunea Scor Corect, iar dacă acesta este pierdut primiți banii înapoi în limita a 180RON cu condiția să se acorde un cartonaș roșu pe durata partidei.

Iar odată ce ați plasat un astfel de pariu primiți garantat și șapte rotiri la jocul de cazino Starburst indiferent de suma pariată sau de rezultatul pariului.

promotie.png

Termeni și condiții ofertă:

  • Pentru această ofertă se califică doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte ca meciul să înceapă. Pariurile live și multiple nu se califică.
  • Sunteți rambursat în limita sumei de 180RON, indiferent de numărul de pariuri plasate. 
  • Dacă plasați mai mult de un pariu eligibil atunci bonusul va fi egal cu diferența dintre suma pariată și suma câștigată.
  • Bonusul este acordat în maxim 24 de ore de la terminarea partidei. Acesta trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 în termen de maxim 30 de zile.
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile de vineri ora 13:00 până sâmbătă la ora 01:59.
  • Suma de bani câștigată la Starburst trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și în cadrul aceluiași interval orar înainte să poată fi retrasă. 

Despre meci
Verona vine după o înfrângere umilitoare la Napoli (2-6) și vrea să-și ia revanșa în fața propriilor suporteri. Echipa lui Mandorlini a jucat destul de bine în acest sezon pe teren propriu, acumulând șapte puncte în primele trei partide jucate acasă, însă apoi a urmat o înfrângere cu AC Milan (1-3). De partea cealaltă, Lazio este într-o formă foarte bună, câștigând ultimele patru meciuri și marcând în acestea 11 goluri. În sezonul trecut Verona s-a impus acasă cu 4-1, iar în partida din capitală scorul a fost egal, 3:3.

Cât de probabil este un cartonaș roșu?
Duminică am avut o promoție similară la meciul Manchester United - Chelsea, iar cei care au încercat să profite de pe urma acelei promoții sigur au fost fericiți la sfârșit. Atunci când nimeni nu mai spera, în minutul 90+3, Ivanovic a văzut al doilea cartonaș galben deci implicit și pe cel roșu, iar astfel toți care au pierdut pariuri pe opțiunea Scor Corect și-au primit banii înapoi.

Atât Verona cât și Lazio ne-au obișnuit cu meciuri cu cartonașse roșii în ultima vreme. Partida dintre Lazio și Sassuolo jucată în urmă cu trei etape a avut două eliminări; câte una de echipă. Și în meciul Genoa - Lazio s-a arătat un cartonaș roșu în acest sezon, așa cum s-a întâmplat și în confruntarea dintre Verona și AC Milan.

Ma jos puteți vedea lista de cote oferite pe opțiunea Scor Corect la această confruntare:

cote.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi