100% banii înapoi la meciul Valencia - Barcelona dacă se marchează un gol în primele șapte minute!

În această seară la ora 22:00 are loc meciul dintre Valencia și Barcelona, meci ce contează pentru etapa a 13-a din Spania Primera Division. "Liliecii" ocupă locul 4 cu 24 de puncte și vin după o înfrângere cu Levante (1-2). De partea cealaltă, echipa lui Luis Enrique a câștigat ultimele patru partide jucate în toate competițiile și se află în acest moment pe locul secund în prima ligă spaniolă, la cinci puncte distanță de liderul Real Madrid.

La această partidă avem și o promoție interesantă prin care toate pariurile pierdute de tipul Scor Corect vor fi rambursate în limita a 180RON în caz că se marchează un gol în primele șapte minute de joc. Indiferent de minutul marcării primului gol primiți și șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst.

Promoția este valabilă la această casă de pariuri online!

meciul-zilei-duminica.png

Termeni și condiții

  • Sunt luate în considerare doar pariurile de tipul Scor corect plasate înainte ca meciul să înceapă.
  • Sunteți rambursat în limita sumei de 180 RON indiferent de numărul de pariuri plasate dacă se marchează un gol până în minutul 06:59.
  • Dacă plasați mai multe pariuri de tipul Scor Corect pe rezultate diferite, atunci bonusul va fi egal cu diferența dintre suma pariată și suma câștigată. 
  • Bonusul este acordat în balanța contului vostru în maxim 24 de ore de la terminarea meciului.
  • Bonusul trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 înainte să poată fi retras. 
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile de luni, ora 13:00 și până marți, ora 01:59.
  • Suma de bani câștigată la Starburst trebuie rulată o dată înainte să poată fi retrasă în cadrul aceluiași joc și interval orar.

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi