100% banii înapoi la meciul Tunisia - Egipt dacă se acordă un cartonaș roșu!

Tunisia și Egipt se întâlnesc cu începere de la ora 21:00 într-un meci care contează pentru calificările la Cupa Națiunilor Africii. Această casă de pariuri online vă rambursează toate pariurile pierdute pe opțiunea Scor Corect în limita a 180RON cu condiția să se acorde un cartonaș roșu pe durata meciului. Iar odată ce ați plasat un astfel de pariu primiți și șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst.

tunisia-egipt.png

Termeni și condiții ofertă:

  • Pentru această ofertă se califică doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte ca meciul să înceapă. Pariurile live și multiple nu participă la această promoție.
  • Sunteți rambursat în limita sumei de 180 RON, indiferent de numărul de pariuri plasate. 
  • Dacă plasați mai mult de un pariu eligibil atunci bonusul va fi egal cu diferența dintre suma pariată și suma câștigată.
  • Bonusul este acordat în maxim 24 de ore de la terminarea meciului. Acesta trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 în termen de maxim 30 de zile.
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile de joi ora 13:00 până vineri la ora 01:59.
  • Suma de bani câștigată la Starburst trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și în cadrul aceluiași interval orar înainte să poată fi retrasă. 

Despre meci
După cinci etape, Tunisia conduce grupa G cu 11 puncte, în timp ce naționala statului Egipt ocupă poziția a treia cu șase puncte. Tunisia a câștigat ultimele două partide directe cu același scor de 1-0, cea mai recentă confruntare având loc pe 10 septembrie 2014. Cota pentru repetarea acestui scor este de 6.50. Cel mai probabil scor conform caselor de pariuri este cel de 1-1, cota oferită fiind de 6.00. Mai jos puteți vedea o listă completă de cote:

tunisia-egipt-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi