100% banii înapoi la meciul Sunderland - Chelsea dacă se acordă un penalty!

În această seară cu începere de la ora 19:30 Stadium of Light din Sunderland găzduiește partida dintre echipa locală și Chelsea, meci contând pentru etapa a 13-a din Premier League. Formația lui Mourinho este lideră cu șase puncte peste urmăritoarea Southampton și cu opt în faţa campioanei Manchester City, fiind neînvinsă în acest sezon competițional. Adversara sa din această partidă ocupă locul 14 cu 13 puncte și este neînvinsă de trei etape, dar rămâne cu amintirea acelui umilitor 0-8 suferit în fața "sfinților" în etapa a noua.

Dacă credeți că puteți ghici scoul corect la această confruntare, atunci avem o promoție foarte interesantă pentru voi:

Plasați la această casă de pariuri online un pariu pe opținea Scor Corect, iar dacă acesta este pierdut primiți înapoi suma pariată în limita a 180RON cu condiția să se acorde un penalty pe durata partidei. Indiferent de ceea ce se întâmplă în meci primiți și șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst.

 sunderland-chelsea.png

Termeni și condiții

  • Doar pariurile single plasate înaintea începutului meciului sunt luate în considerare pentru această promoție. Pariurile live și multiple nu se califică.
  • Bonusul maxim este de 180RON și este acordat doar dacă se dictează un penalty pe durata confruntării.
  • În cazul în care puneți mai multe pariuri eligibile, bonusul va fi egal cu diferența dintre suma mizată și suma câștigată. 
  • Bonusul va fi adăugat în balanța contului în maxim trei zile lucrătoare. Pentru a-l putea retrage trebuie să-l rulați de trei ori pe cote de minim 1.50 în interval de maxim 30 de zile. 
  • Cele șapte rotiri gratuite vor putea fi folosite în jocul Starburst de duminică, ora 13:00 și până luni, ora 01:59.
  • Câștigurile rezultate din urma acestor rotiri trebuie rulate o dată în cadrul aceluiași joc și în cadrul aceluiași interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi