100% banii înapoi la meciul Steaua - Rio Ave dacă se acordă un penalty!

Astăzi, cu începere de la ora 20:00, Steaua București primește vizita celor de la Rio Ave, meciul contând pentru etapa a treia din grupa J din Europa League. La această partidă vă prezentăm o promoție foarte interesantă.

Toate pariurile pierdute pe opțiunea "Scor Corect" vor fi rambursate integral în limita a 180RON cu condiția să se acorde un penalty pe durata celor 90 de minute de joc. Indiferent de rezultatul meciului sau de suma pariată primiți și șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst.

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere.

steaua-rioave.png

Termenii și condițiile promoției:

  • Pentru această promoție se califică doar pariurile single plasate pe meciul Steaua - Rio Ave înainte ca acesta să înceapă. Pariurile multiple și live nu se califică.
  • Puteți plasa oricâte pariuri eligibile doriți, dar bonusul va fi egal cu diferența dintre suma pariată și suma câștigată. 
  • Bonusul maxim este de 180RON și este acordat doar dacă se dictează un penalty pe durata partidei.
  • Bonusul va fi creditat în cont în maxim 24 de ore de la terminarea partidei și trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 în interval de maxim 30 de zile înainte să poată fi retras.
  • Cele șapte rotiri la Starburst vor fi disponibile de vineri, ora 13:00 și până sâmbătă, ora 01:59.
  • Câștigurile acumulate din urma acestor rotiri trebuie rulate o dată în cadrul aceluiași joc și în cadrul aceluiași interval orar.

Despre meci
Steaua are 3 puncte în grupa sa din Europa League datorită victoriei cu 6-0 în fața lui Aalborg, în timp ce Rio Ave este în continuare în căutarea primelor sale puncte după eșecuri atât cu Dinamo Kiev cât și cu Aalborg. De altfel "roș-albaștrii" îi prind pe portughezi într-un moment foarte favorabil, deoarece echipa oaspete este într-o criză acută de rezultate. Aceasta a învins în weekend în Cupa Portugaliei o echipă de liga a treia cu 1-0, întrerupând o serie de șapte meciuri consecutive fără victorie.

Casele de pariuri consideră că cele mai probabile scoruri sunt cele de 1-0 și 2-0 în favoarea echipei lui Gâlcă, cotele oferite fiind de 5.50, respecticv 6.50. Dacă credeți că Steaua va reuși din nou o victorie la scor, atunci trebuie să știți că scoruri precum 5-0 sau 6-0 au cote de 67.00 și 201.00. Mai jos puteți vedea lista completă de cote oferite pentru această confruntare.

steaua-rioave-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi