100% banii înapoi la meciul Southampton - Manchester United dacă se marchează un gol în primele șapte minute!

În această seară la ora 22:00 avem un meci foarte interesant în Anglia Premier League între Southampton și Manchester United. Cele două combatante se află pe pozițiile patru, respectiv cinci, fiind despărțite de un singur punct în clasament. Echipa gazdă a ocupat timp de câteva etape chiar poziția a doua, însă a mai coborât două locuri după ce a pierdut în ultimele două runde, atât cu Manchester City cât și cu Arsenal. De partea cealaltă, "diavolii roșii" au avut un început ezitant de sezon, dar acum vin după patru victorii consecutive fiind într-o formă foarte bună.

Această casă de pariuri online vine cu o promoție interesantă prin care vă rambursează toate pariurile pierdute de tipul Scor Corect în limita a 180RON în caz că se marchează un gol în primele șapte minute de joc. Indiferent de ce se întâmplă în meci primiți și șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst pentru simplul fapt că ați participat în această promoție.

 southampton-manchester-united.png

Termeni și condiții ofertă

  • Puteți paria orice sumă de bani doriți.
  • Pariurile live și pariurile multiple nu sunt luate în considerare.
  • Pariurile eligibile pierdute vor fi rambursate integral în limita a 180RON, dacă se marchează un gol până în minutul 06:59.
  • Dacă plasați mai mult de un pariu eligibil, bonusul va fi egal cu diferența dintre suma mizată și suma câștigată.
  • Bonusul va fi creditat în cont în maxim 24 de ore de la terminarea partidei și trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 în interval de maxim 30 de zile înainte să poată fi retras.
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile de marți, ora 13:00, până miercuri, ora 01:59. 
  • Suma câștigată din urma acestor rotiri trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și în cadrul aceluiași interval orar.

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi