100% banii înapoi la meciul Sampdoria - AC Milan dacă se acordă un penalty!

Sampdoria și AC Milan se întâlnesc astăzi la ora 21:45 într-un meci ce contează pentru etapa a 11-a din Italia Serie A. Această casă de pariuri online vine cu o promoție interesantă prin care vă rambursează toate pariurile pierdute pe opțiunea Scor Corect dacă se acordă un penalty pe durata meciului. Odată ce ați plasat un astfel de pariu primiți garantat și șapte rotiri la jocul de cazino Starburst, indiferent de rezultatul pariului sau de suma mizată. Meciul este transmis live video la agenția de pariuri care vine cu această ofertă. 

sampdoria-acmilan.png

Termeni și condiții:

  • Pentru această promoție se califică doar pariurile single plasate pe opțiunea Scor Corect la meciulSampdoria - AC Milan, înainte ca acesta să înceapă. Pariurile live și multiple nu se califică.
  • Bonusul maxim este de 180RON și este acordat doar dacă se dictează un penalty pe durata meciului.
  • În cazul în care puneți mai multe pariuri eligibile, bonusul va fi egal cu diferența dintre suma mizată și suma câștigată. 
  • Bonusul va fi adăugat în balanța contului în maxim 24 de ore de la terminarea partidei. Pentru a-l putea retrage trebuie să-l rulați de trei ori pe cote de minim 1.50 în interval de maxim 30 de zile. 
  • Cele șapte rotiri gratuite vor putea fi folosite în jocul Starburst de duminică, ora 13:00 și până luni, ora 01:59.
  • Câștigurile rezultate din urma acestor rotiri trebuie rulate o dată în cadrul aceluiași joc și în cadrul aceluiași interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci 
AC Milan este neînvinsă în deplasare în acest sezon, în timp ce Sampdoria a scos 13 puncte în cinci partide pe teren propriu. Astfel ne va aștepta un meci interesant între două formații despărțite de trei puncte în clasament. Casele de pariuri consideră că partida este foarte echilibrată, oferind cote egale la victorie celor două combatante. Acest lucru se poate observa și din cotele oferite pe opțiunea Scor Corect. Avem cote de 7.00 pentru o victorie cu 1-0, 12.00 pentru 2-0 sau 10 pentru 2-1, indiferent de echipa pe care mizăm. Cel mai probabil scor este 1-1, cu o cotă de 6.00. Mai jos puteți vedea lista completă de cote:

 sampdoria-acmilan-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi