100% banii înapoi la meciul PSG - Marseille dacă se marchează în primele șapte minute!

Meciul dintre PSG și Marseille este unul foarte interesant ținând cont că se întâlnesc echipele de pe primele două locuri din Franța Ligue 1. Marseille are deja patru puncte avans în clasament, iar un eventual succes pe Parc des Princes ar fi mai mult decât important. La acest derby avem și o promoție pe măsură.

Acest bookmaker vă rambursează toate pariurile pierdute pe opțiunea Scor Corect în limita a 180RON dacă se marchează un gol în primele șapte minute ale întâlnirii. Indiferent de minutul în care se deschide scorul primiți și șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst.

psg-marseille.png

Termeni și condiții ofertă

  • Pentru această ofertă se califică doar pariurile single de tipul "Scor Corect" plasate pe confruntarea dintre PSG și Marseille înainte ca aceasta să înceapă.
  • Pariurile live și pariurile multiple nu sunt luate în considerare.
  • Pariurile eligibile pierdute vor fi rambursate integral în limita a 180RON, dacă se marchează un gol până în minutul 06:59.
  • Dacă plasați mai mult de un pariu eligibil, bonusul va fi egal cu diferența dintre suma mizată și suma câștigată.
  • Bonusul va fi creditat în cont în maxim 24 de ore de la terminarea partidei și trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 în interval de maxim 30 de zile înainte să poată fi retras.
  • Rotirile la jocul Starburst vor fi disponibile de luni, ora 13:00, până marți, ora 01:59. 
  • Suma câștigată din urma acestor rotiri trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și în cadrul aceluiași interval orar.

Cât de probabil este un gol în primele șapte minute?
Cavani a reușit să deschidă scorul în partida cu APOEL de miercuri încă din minutul 1 și nici cei de la Marseille n/au fost deloc departe în meciul din weekend-ul trecut cu Lens, când au punctat în minutul 10. Ținând cont că duminică se întâlnesc două echipe aflate în formă foarte bună, care nu refuză jocul, se poate întâmpla orice!

Cote oferite pe opțiunea Scor Corect
PSG a câștigat ultimele cinci partide oficiale în toate competițiile, în timp ce echipa oaspete a bifat nouă victorii în ultimele 11 meciuri, astfel încât ne așteaptă o confruntare pe cinste. Este foarte interesant faptul că ultimele patru dispute directe jucate pe Parc des Princes s-au terminat cu victoria gazdelor cu scorul de 2-0. Cota pentru repetarea acestui rezultat este de 7.50. Dacă credeți că meciul se va termina la egalitate, poate ar trebui să încercați un scor de 1-1 ținând cont că echipa lui Laurent Blanc a reușit în acest sezon să remizeze cu acest scor în cinci partide oficiale, între 13 septembrie și 5 octombrie.

psg-marseille-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi