100% banii înapoi la meciul Olanda - Mexic dacă se acordă un penalty!

Astăzi cu începere de la ora 21:00 Amsterdam Arena organizează o partidă amicală foarte atractivă între Olanda și Mexic. La această confruntare avem și o promoție interesantă:

Toate pariurile pierdute de tipul Scor Corect vor fi rambursate în limita a 180RON dacă se acordă un penalty pe durata meciului. Indiferent de ceea ce se întâmplă pe teren primiți și șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst. Oferta este valabilă la acest bookmaker.

olanda-mexic.png

Termeni și condiții:

  • Pentru această promoție se califică doar pariurile single plasate pe opțiunea Scor Corect la meciul Olanda - Mexic, înainte ca acesta să înceapă. Pariurile live și multiple nu se califică.
  • Bonusul maxim este de 180RON și este acordat doar dacă se dictează un penalty pe durata partidei.
  • În cazul în care plasați mai multe pariuri eligibile, bonusul va fi egal cu diferența dintre suma pariată și suma câștigată. 
  • Bonusul va fi adăugat în balanța contului în maxim 24 de ore de la terminarea meciului. Pentru a-l putea retrage trebuie să-l rulați de trei ori pe cote de minim 1.50 în interval de maxim 30 de zile. 
  • Cele șapte rotiri gratuite vor putea fi folosite în jocul Starburst de joi, ora 13:00 și până vineri, ora 01:59.
  • Câștigurile rezultate din urma acestor rotiri trebuie rulate o dată în cadrul aceluiași joc și în cadrul aceluiași interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci
Această confruntare poate fi un prilej foarte bun pentru Guus Hiddink să facă anumite experimente înaintea disputei cu Letonia de duminică, mai ales că jocul "portocalei mecanice" nu a fost deloc convingător în primele meciuri din aceste preliminarii. Aceasta a pierdut atât cu Cehia cât și cu Islanda, astfel încât lucrurile nu arată prea promițător. De partea cealaltă, echipa mexicană joacă doar amicale în acest an. Americanii au câștigat trei din cele patru partide de pregătire jucate până acum și n-au primit niciun gol de la ultimul meci oficial, jucat chiar cu Olanda în faza optimilor de finală de la Campionatul Mondial din Brazilia. 

Atunci Olanda a câștigat cu 2-1 după ce Mexic a avut 1-0 până în minutul 88. Golul victoriei a fost marcat din penalty în minutul 90+4. Dacă am avea și acum parte de un penalty ar fi perfect pentru pariorii care profită de pe urma acestei promoții. Cota pentru repetarea acelui rezultat este 8.50. Dacă credeți că mexicanii vor scăpa iar fără gol primit ca și în ultimele patru meciuri, puteți încerca remiza "albă" sau o victorie cu 1-0 a formației oaspete, fiecare din aceste două opțiuni având cota 10.00.

olanda-mexic-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi