100% banii înapoi la meciul Monaco - Reims dacă se dictează un penalty!

Astăzi începe etapa a 12-a din Franța Ligue 1 cu partida dintre Monaco și Reims, meci la care avem și o promoție foarte interesantă:

Această casă de pariuri vă rambursează toate pariurile pierdute pe opțiunea Scor Corect în limita a 180 RON în caz că se acordă un penalty pe durata meciului! Indiferent dacă se acordă sau nu un penalty primiți garantat și șapte rotiri la jocul de cazino Starburst.

promotie-penalty.png

Termeni și condiții:

  • Pentru această promoție se califică doar pariurile single plasate pe partida Monaco - Reims, înainte ca aceasta să înceapă. Pariurile live și multiple nu se califică.
  • Bonusul maxim este de 180RON și este acordat doar dacă se dictează un penalty pe durata meciului.
  • În cazul în care plasați mai multe pariuri eligibile, bonusul va fi egal cu diferența dintre suma pariată și suma câștigată. 
  • Bonusul va fi acordat pe cont în maxim 24 de ore de la terminarea partidei și trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 în interval de maxim 30 de zile înainte să poată fi retras.
  • Cele șapte rotiri gratuite vor fi disponibile în jocul Starburst de sâmbătă, ora 13:00 și până duminică, ora 01:59.
  • Câștigurile rezultate din urma acestor rotiri trebuie rulate o dată în cadrul aceluiași joc și în cadrul aceluiași interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci
Monaco pare să fie într-o revenire de formă după începutul ezitant de sezon și este neînvinsă de cinci meciuri. Totuși și Reims trece printr-o perioadă bună, reușind să obțină șapte puncte în ultimele trei partide. Un eventual succes al oaspeților în acest meci i-ar aduce pe aceștia la egalitate de puncte cu monegasci. Însă echipa pregătită de Leonardo Jardim este considerată de casele de pariuri ca fiind mare favorită în această confruntare, cu o cotă de 1.44 la victorie.Mai jos puteți vedea lista completă de cote oferite pe opțiunea Scor Corect:

promotie-penalty-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi